Mi lehet a baja a gépemnek? Miért megy furcsán az egér?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdést végignéztem, de nem találtam választ a bajra.
Az egész egy éve kezdődött, mikor az egerem 1-2 játékba furcsán mozgott. Az egér egyenletes mozgatásával néha gyorsult, néha lassult. Ezt körülbelül 1 másodpercenként csinálta. Célozni nem lehetett vele, úgyhogy azokat a játékokat letöröltem a gépemről. 1 hónapja már, hogy lassan MINDEN FPS játékban előjön a gond. Gondoltam biztos rossz az egerem. Vettem egy újat és ugyanúgy véletlenszerűen gyorsul és lassul.
Teljesen mindegy melyik portba dugom be az egeret, összevissza megy. Teljesen mindegy milyen egeret dugok be a gépbe, összevissza megy.
Régi egér: 1000 Ft os Tescos Genius egér
Új egér: A4tech X-710BK
Op rendszer: Windows 7
Nagyon idegesítő... Mi lehet a gond?!
2015. febr. 19. 15:47
1/9 Tengor válasza:
Felülettől és iránytól függetlenül csinálja?
2/9 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy milyen a felület.
2015. febr. 19. 15:54
3/9 A kérdező kommentje:
Az irány is mindegy. Akármerre mozgatom vagy gyorsul, vagy lassul(de inkább gyorsul).
2015. febr. 19. 15:55
4/9 A kérdező kommentje:
Számítógép újratelepítés sem oldotta meg a problémát, tehát vírus sem lehet.
2015. febr. 19. 16:01
5/9 Tengor válasza:
Újratelepítés után közvetlenül jelentkezik? Driverek megfelelően fenn vannak?
6/9 A kérdező kommentje:
A Drivereket az újratelepítés után rögtön felraktam.
2015. febr. 19. 22:30
7/9 anonim válasza:
Alaplapot ha tudod, cserèld akár ugyanolyanra... azzal van a baj
8/9 A kérdező kommentje:
És még milyen lehetőség van? Úgy értem, mi lehet még a gond? Mert egy alaplap az nem olcsó mulatság... :) Vagy szinte biztosan az alaplap a ludas?
2015. júl. 12. 20:38
9/9 A kérdező kommentje:
Már másik gépen vagyok, egy másik egérrel, ugyanúgy csinálja az egérlaggokat. Tényleg nem értem miért van...
2016. jún. 7. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!