Milyen tápegységet és hűtőt ajánlottok ehhez a géphez?
Nem szeretnélek nagyon letolni, de hülyeséget csináltál.
A konfigösszerakót linkelted, én innen nem látom, hogy Te ott milyen alkatrészeket választottál ki. A linkelés nem így működik. :P
Alaplap: Asus M4A785TD-M EVO
Processzor: AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Vidikari: Asus 5770 1GB DDR5 CUCORE/2DI/1GD5*
Memória: 3GB Kingmax
Winyó : Western Digital 640GB 64MB SATA2 WD6400AARS*
A csillagosak nem biztos hogy azok lesznek majd megvéve. :D
Tápnak jó hozzá egy 400-450w-os FSP táp. A hűtést majd valami procihűtő guru megmondja. :)
Scynthe termékekről jókat hallottam, lehet valamelyik típus jó lenne számodra a hűtésre.
Tápból 500W-ost javasolnék FSP-t vagy Chieftec-et. Hűtőből Zalman vagy Thermaltake. De inkább házból vennék olyat, aminek jó a szellőzése és nem reked meg benne a levegő, akkor nem muszáj proci hűtő, mert a gyári is megteszi.
A 3Gb Kingmaxot, hogy gondoltad? Ugye nem 3db 1Gb-ossal? Csak azért kérdem mert az alaplap szerintem dupla csatornás, tehát párba kellene a ramokat rakni. 512-est meg nem nagyon van értelme venni, ha már új gépre ruházol be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!