Lerquiy kérdése:
Videókártyát bármilyen gépbe belehet rakni?
Figyelt kérdés
Na most kinéztem magamnak egy ASUS GF GT730 2GB 128bit DDR3 PCI-E GT730-2GD3 Videokártyát de nagyon nem értek hozzá és arra vagyok kíváncsi, hogy lehetséges-eű, hogy nem passzol egy gépbe egy bizonyos videókártya mert úgy hallottam, hogy processzorral van ilyen. Elfogadok más tanácsot is azzal kapcsolatban, hogy meg-e éri 19 990 Ft-ért a kicsike. Kiemelném, hogy csak minimális szinten értek hozzá.2015. febr. 17. 19:20
11/16 A kérdező kommentje:
Elméletileg olyan az alaplapom is és nem akarom megszívni úgy hogy megveszem és nem megy bele.
2015. febr. 17. 21:59
13/16 A kérdező kommentje:
Jó kérdés holnapra kiderítem addig is köszi az eddigi válaszokat.
2015. febr. 17. 22:27
14/16 anonim válasza:
a DDR3 az alaplapnál azt jelenti, hogy a memória típusa milyen, a videókártyát nem befolyásolja. így például egy DDR2-es alaplapba belemegy DDR3-as, vagy még annál is nagyobb kártya.
egyébként azt javaslom, hogy tölts le egy AIDA64-et, és másold be ide az alaplapod típusát, sokkal többet segíthetnénk, mint így látatlanban!
15/16 A kérdező kommentje:
Megvan ez az AIDA64 azt írja h alaplap neve fujitsu siemens d2584-a1. Na ehhez kéne 20-30 ezer környékén videókártya, lehetőleg nvidia (de nem ragaszkodok hozzá).
2015. febr. 19. 18:21
16/16 A kérdező kommentje:
Témaváltás miatt kiírom új kérdésbe, mindkettőt figyelni fogom lehet írni ide is, oda is. Köszönöm a további válaszokat.
2015. febr. 19. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!