Ha van egy AGP-s alaplapom, akkor ugyanugy bármilyen videókártyát beletudok rakni, ami AGP-s? Úgy mint a PCI-E-nél?
És van egy processzorom,amiben egy ős Intel Celeron 2.4Ghz(Egy mag) van. (128K Cache, 400 MHz FSB)
És ez Socket 478,szóval hogyha én akarok ebbe jobb procit venni,akkor csak socket 478-as procik jók bele? néztem P4-es 3Ghz-s a legjobb hozzá.
Milyen AGP-s videókártyát ajánlanátok hozzá?
Te egy kérdésemre sem válaszoltál!!
Nem érdekel hogy nem éri meg, de csak netezni kell.
1. igen csak a 478-as procikat lehet beletenni, mást ne is próbálj bele..
2. az AGP olyan régi hogy csak egy VGA-t találtam amit még lehet venni ha egyáltalán van még raktáron [link]
3. a mai weboldalaknak és böngészőknek is már azért kell egy normális erejű gép külömben olyan lesz az egész mint egy diavetítő.. ez a gép már szerintem kevés lesz.. a táblagépem sokkal erősebb mint ez a gép amit itt leírsz és még azon is nagyon lassan töltenek be a nagyobb erőforásigényű oldalak (pl: facebook) szerintem érdemesebb lenne vaterán valami régi használt konfigot venni abból a pénzből amit a VGA-ra és a procira akarnál költeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!