Mennyire számít jó választásnak?
Intel 1150 alaplap: MSI B85-G41 PC Mate alaplap
Intel 1150 processzor: Intel Core i5-4440 processzor
DDR3 memória: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury HX316C10FK2/8 memória
Merevlemez 3,5": Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
AMD Videokártya: Gigabyte R9 290 4GB GDDR5 Windforce3 GV-R929WF3-4GD videokártya
Tápegység minõségi: FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység
Ház táp nélkül: Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 számítógép ház
Összesen: 183 782 Ft + áfa 233,403 Ft
Mit gondoltok róla? Kb. mennyi időt kéne várjak, hogy az ára lemenjen 210e Ft-ra?
Elég jó összeállítás, egyenlőre vedd meg 4Gb rammal és ha összejött a pénz veszel bele még 4et.
Az árak mostanában nem mennek lefelé a forint miatt :/
Az a baj, hogy nem mostanában lesz rá több pénzem... bárcsak nyáron lett volna rá pénzem nem lett volna semmi gond az árakkal... ez az én szerencsém xD
4GB ram jó kezdet -10 ezer már csak a másik 10 kéne :D
Már komolyan azon gondolkozom, hogy belerakom az ősrégi 2 giga ramom xD
Ház nélkül azt, hogy?
A régi ramom ddr2
Azért mert olyan 'kevéssel' több, hogy azt gondoltam ennyit simán megér. Szerinted nem sokat számít?
3 évig biztosan nem akarok rajta cserélni semmit.
Gondolkoztam a jobb procin de azt is figyelembe vettem, hogy sokáig nem akarok frissítést eszközölni.
i5 4440-t meg olyan erősnek mondják, hogy simán kihajt egy ilyen vga-t is. Én meg sok emberrel ellentétben nem modellezek, nem videózok, meg ilyesmik. Csak játszani akarok néha-néha és azt akarom, hogy sokáig jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!