Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom feljebb venni a...

Hogyan tudom feljebb venni a hangot?

Figyelt kérdés

Vettem egy hangszórót a számítógépemhez. Sajnos nincs rajta a füllhallgatóhoz bement. Elmentem venni egy jack elosztót de a fülesen a hang nem az igazi így, sőt a hangfal se a legjobb.

Hogy oldható meg ez a próbléma?

2015. febr. 17. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem elég erős az alaplapi hangkártya és ekkora erősségű jelet nem tud kiküldeni, pontosan milyen hangfalról és fülésről van szó?
2015. febr. 17. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:

És van valami megoldás?

fellehet a hangkártáyt turbózni?

[link]

[link]

2015. febr. 17. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztosan jó helyre dugtad be őket? A gép hátulján külön jack aljzat van a mikrofonhoz és a hangszóróhoz. Nem kell elosztó... (Vagy ez egy speciális eset.)

[link]

Az ábrán "Mic in" mikrofon (ha színes - rózsaszín)

"Line out" hangszóró (ha színes - zöld)

2015. febr. 17. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:

ki beszél itt mikrofonról?

van egy hangszóróm abba digtam volna be a füllhallgatomat, hogy ne hallják mit hallgatok.

de a hangszórón nincsen csatlakozási lehetsőség, ezt a hanszóró csatlakozását megosztottam egy jack elosztóval.

2015. febr. 17. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaj de hülye vagyok! Pontozz le kérlek, itt nincs rá gomb...
2015. febr. 17. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le, én is tévedtem már, csak kicsit furcsáltam :D
2015. febr. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!