Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet az egér baja?

Taizun kérdése:

Mi lehet az egér baja?

Figyelt kérdés

Eddig egy Xtrust gamer egerem volt,ami elromlott,azaz néhány "pózban" működik csak,most vettem egy gagyibbat,hátha az egér a hibás..mégsem. Ezzel is ugyan az lett a hiba kis idő után. Más tökéletesen működik abban az USB portban,csak az egér/egerek nem. Világít az alja,de nem érzékeli.Sőt,vezérlőpulton belül az Egér felületre rákattintva ugye kiírja,hogy milyen egerek vannak a géphez(jelen esetben laptop) csatlakoztatva,de nem érzékeli,csak a TouchPad-et.

Aki tud az segítsen! :) Előre is köszönöm :)

2015. febr. 16. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Másik USB porttal próbáltad? Erről nem írtál.

Egérpadot használsz? Erről sem. :)

1. Kicsit gyanakszom arra, hogy az USB port hibás. Bár azt írtad, minden más jólműködik. De ugye a VEzérlőpultban mégsem látod az egered... Az Eszközkezelőben amúgy nézted? Ott sem látszik?

2. Én jártam már úgy, hogy asztalon össze-vissza működött az egerem...

2015. febr. 16. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Másik USB portnál is rossz. Eszközkezelőnél nem írja,csak akkor amikor "véletlen" működne..

És nem használok egérpadot,de megpróbáltam füzeten,és ott se volt jó :/

2015. febr. 17. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha mozgatod a vezetékét, akkor nem javul meg-romlik el? Ha vezetékes egyáltalán...

Egy egérnél még a vezetékre gyanakodnék... De két egérnél ez is érdekes véletlen lenne...

2015. febr. 17. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Most éppen jó,de nem tudom hogy hogy.Lehet,hogy vezeték hiba,mivel a másik egeremnek elég merev a vezetéke,bevittem informatika tanáromnak,és szerinte is eltört,és csak azért jó néha.

Lehetséges,hogy egy egér csere megoldaná a dolgot. :)

2015. febr. 17. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!