Szerintetek 2x 1,8 ghz-s procival,1,5 gb rammal 512 mb videókártyával win7-et vagy xp-t használjak?
XP-t csak akkor, ha nem kötöd hálózatra a gépet! Az XP korszerűtlen, nem biztonságos és nagyon nem ajánlott.
Azon kívül valószínűleg ha huzamosabb ideig használod, akkor az is be fog lassulni és ugyan ott leszel.
Egy XFCE-vel szerelt linux-szal biztonságosan tudod használni, érdemes lehet kipróbálni.
Tengor +1!
Ezen a gépen szinte bármilyen Linux disztró hasítana a Win.-hez képest. Ha nem akarsz játszani -megjegyzem ahhoz nem is elég erős igazán ez a gép- ,akkor hasznosabb lenne egy Linuxot tenni rá.
nekem ugyan ezen gépígénnyel, kivéve a videokártya az (256) jól fut az xp. És nem nem volt vírusom mert van (még 2017-ig biztosan) tűzfalam, ill 2009-es telepítés. erre a gépre nem való xp-nél nagyobb Windows. Esetleg valamelyki (ez sem mindegy) linux distro aminél nem lesznek a későbbiekben sem kompatibilitási problémák.
Nemrég ment tönkre a ram-om vennem kellett, szerencsére kaptam 3000 -ért egy 1GB-osat, így lett DDRI 2GB (a 1.5-helyett). Szervízben egyből ajánlottak 32.000-ért egy jobb használt gépet, de ha nincs baja akkor az ember nem dobja ki a gépét, nem olyan világot élünk. Egyszóval előbb utóbb úgy is venni kell, én addig el vagyok az xp-vel, gyors, nincs semmi gond vele és vírust sem kapok, de ha nem lesz támogatott vírusírtó ami nem holnap lesz akkor is lesz heurisztikus védelem ill biztosnsági mentés baj esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!