A számítógép minőségétől függ, hogy milyen monitort vegyek?
#5-ös vagyok.
Igazat adnék nektek valóban nem túl fajin 22"-on 800x600-ban játszani, de ilyen felbontással asszem utoljára az AMD XP processzorok idején találkoztam olyan 14-15 évvel ezelőtt, de már akkor is tudták általában a 1024x768-at. Tehát két dolog lehetséges. Ha a kérdezőnek ilyen őskövület gépe van, akkor abból pénzből, ami most monitorra szán, csak jobb számítógépet kaphat, mint amilyenje jelenleg van, a régit pedig leadhatja egy múzeumban. Ha viszont nem ennyire gáz a helyzet, hanem mondjuk 1280x1024-ben használja, vagy ne adj isten 1440x900-ban, amik már szintén eléggé béna felbontásnak számítanak ma már, az azért még nem olyan vészes egy 23"-os monitoron se. Továbbra is azt mondom, hogy csak jobban járhat, egy jó monitorral.
Emberek!
A számítgépet nem csak játékra használjuk, vagyis nem kellene a játékok futtatására koncentrálni.
Ha én 1920x1200-as monitort tudok használni egy integrált, nem mai darab GeForce 7025 videokártyával hd felbontású filmek nézésére akadás nélkül, a 2D alkalmazásokról nem is beszélve, akkor más is tud.
#17 Nyilvánvalóan nem flash videokat nézek. (120 gigabites nettel elég gyorsan lejön minden ami nagy felbontásban érdekel) De nem is az volt a kérdés.
Van itthon egy használaton kívüli HD7770-es kártyám, vagyis volna erősebb opcióm is, de egyszerűen fölöslegesnek érzem berakni a gépbe, mert a felhasználási szokásaimnak az integrált is pont megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!