Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép minőségétől...

Ezakarim kérdése:

A számítógép minőségétől függ, hogy milyen monitort vegyek?

Figyelt kérdés
Egyik haverom mondta,hogy ne nagyon vegyek nagy felbontású monitort,mert ha a videó kártyám gáz,akkor minden akadozni fog,ez igaz?

2015. febr. 15. 18:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok.

Igazat adnék nektek valóban nem túl fajin 22"-on 800x600-ban játszani, de ilyen felbontással asszem utoljára az AMD XP processzorok idején találkoztam olyan 14-15 évvel ezelőtt, de már akkor is tudták általában a 1024x768-at. Tehát két dolog lehetséges. Ha a kérdezőnek ilyen őskövület gépe van, akkor abból pénzből, ami most monitorra szán, csak jobb számítógépet kaphat, mint amilyenje jelenleg van, a régit pedig leadhatja egy múzeumban. Ha viszont nem ennyire gáz a helyzet, hanem mondjuk 1280x1024-ben használja, vagy ne adj isten 1440x900-ban, amik már szintén eléggé béna felbontásnak számítanak ma már, az azért még nem olyan vészes egy 23"-os monitoron se. Továbbra is azt mondom, hogy csak jobban járhat, egy jó monitorral.

2015. febr. 15. 19:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Igazából minden a kártyájától függ, már egy GT740 is elég lehet FullHD-ba filmnézéshez, de csak ahhoz.
2015. febr. 15. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Emberek!

A számítgépet nem csak játékra használjuk, vagyis nem kellene a játékok futtatására koncentrálni.

Ha én 1920x1200-as monitort tudok használni egy integrált, nem mai darab GeForce 7025 videokártyával hd felbontású filmek nézésére akadás nélkül, a 2D alkalmazásokról nem is beszélve, akkor más is tud.

2015. febr. 15. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:
hypno, te még nem vetted észre hogy a GYK-n a procikra és vga-k-ra irányuló kérdések 99% játék miatt lett feltéve? :DD
2015. febr. 15. 20:16
 15/20 SP4C3 ***** válasza:
Jobb az, ha van egy jó videókártyád + régi CRT monitor, mint ha van egy régi videókátyád, és nagyfelbontású monitorod. Inkább a vidkarira kölcs, mint monitorra!
2015. febr. 16. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
#14 De észrevettem. De attól még nem kell gamer válaszokat adni, ha a kérdés nem is arról szól. Pláne, ha íly módon a válasz ráadásul nem is igaz. :D
2015. febr. 16. 20:04
 17/20 SP4C3 ***** válasza:
hypno! Gondolom azokat a nagy felbontású filmeket nem youtube-on nézed, vagyis NEM flash-es tartalomról van szó. Mert szerintem az kicsit szaggatna! xD Az újabb flash playerek megzabálják a kicsit régebbi gépeket. :O :/
2015. márc. 8. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 Nyilvánvalóan nem flash videokat nézek. (120 gigabites nettel elég gyorsan lejön minden ami nagy felbontásban érdekel) De nem is az volt a kérdés.

Van itthon egy használaton kívüli HD7770-es kártyám, vagyis volna erősebb opcióm is, de egyszerűen fölöslegesnek érzem berakni a gépbe, mert a felhasználási szokásaimnak az integrált is pont megfelel.

2015. márc. 9. 07:02
 19/20 anonim ***** válasza:
120 gigabit? o.O Honnan szerzed te azt, és mennyibe kerül? És minek? :D
2015. márc. 9. 19:06
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 :D Ja, elírtam egy nagyságrenddel. De az sem lassú.
2015. márc. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!