Whitedruida kérdése:
Ezt a videó kártyát, hogy kell össze szerelni (saphire HD4870 512Mb). Már egyszer összeraktam, de akkor vmit pirossal írt ki? www.kepfeltoltes.hu/view/150215/Photo0945_www.kepfeltoltes.h u_. Jpg
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 14:07
11/18 A kérdező kommentje:
az komoly :/
2015. febr. 15. 17:39
12/18 anonim válasza:
Hát bizony ez a kártya lassan 7 éve jelent meg, de ahhoz képest még ma is lehet vele játszadozni, a mai alsó kategóriás kártyákat még simán veri teljesítményben. Viszont ennyi idő alatt már könnyen bekrepálhat egy ilyen nagyobb teljesítményű/fogyasztású kártya, főleg ha korábban volt húzva is. Sajnos ez valóban hibásnak tűnik....
Most vetted?
13/18 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem tudok vele semmit csinálni?? nem a táp hibálya? vagy valami más é? mert egy másik videó kártyával semmi képi hiba nincs.
2015. febr. 15. 18:21
14/18 A kérdező kommentje:
esetleg a 6pin-es kábel hibálya!?
2015. febr. 15. 18:22
15/18 anonim válasza:
"Hibája"
Ez eléggé videokártya hibának tűnik, valószínűleg VRAM-mal van gond.
16/18 A kérdező kommentje:
és nem tudok akkor semmit csinálni vele?? esetleg a táp nem jo neki vagy a 6pin-es kábel nem jó? van egy 6pin es kábel amit be dugtam de annak hiányzik az eggyik tüskélye az alsó sór közepéből az esetleg jelent vmit? amugy egy másik kártyával működik rendesen
2015. febr. 15. 18:26
17/18 A kérdező kommentje:
sorry másik kérdésbe akartam írni :D
2015. febr. 15. 18:27
18/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez táp hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!