Valaki tud segíteno overclock-olni?
Core 2 Duo E6750 procim van az alaplap :Asus P5k,sikerült oc-olnom 2.6 ról 3.5 re de elvileg 4 ghz re is lehet.Amikor beállítottam a "bus speed" et 500 ra es a 1.45 volt ot állítottam be.Bekapcsolt a gép és a windows logo és az írja hogy felkészülés az automatikus jaVÍTÁSRA aztán 10 mp mulva kikapcsol.EGyik oldalon írták ezt hogy meg lehet csinálni de ott csak annyit írtak a a bus speedet 500 ra a volt-ot pedig 1.45 re.
Valaki ha segítene nagyon megköszönném.
És a hűtés miatt nem kell aggódni.
A processzor túlpörgetése lutri.
Az adott darabtól függ, hogy milyen órajelig működik stabilan. 1 GHz órajel emelés már nagyon szép eredmény. Lehet, hogy a te processzorod csak eddig bírja.
minden cpu más és más van amivel csak ennyit lehet van amivel meg többet.
~35% oc ez is.
#4 +1
De kérdést elolvasva te csak oldalon látál egy tuning adatot...
#7 Igen, pontosan azt mondjuk. És azért hal le a gép, mert azon az órajelen már nem stabil.
Esetleg próbálkozhatsz valami autotuning szoftverrel. Az Asus alaplaodhoz pl. szerintem kaptál egy driver CD-t, ami van egy AI Suite program, aminek a része az ASUS AI Booster.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!