FX4100-et I5 re vagy FX8320 ra cseréljem?
Játék szempontjából lenne fontos, cs:go t már nemigen bírja, lehet a vidikari is közrejátszik?
CPU: Fx-4100
VGA: Sapphire HD7770 oc vapor-x
Alaplap: Asrock 970 extreme 3
Táp: FSP Hexa 500
Memória: 4Gb Kingston hyperx 1333mhz
kizárólag alaplap miatt mondom hogy maradj az fx-nél, mert nyilván így sokkal olcsóbban jössz ki
egyébként egy ilyen vga mellé felesleges olyan proci, mert ennél gyengébb cpu is kihajtja azt a kártyát
nem ártana +4gb ram is
Annak az alaplapnak elég gyatra a tápellátása, inkább nem raknék bele négymodulos FX-et. Jobban jársz egy i5-tel.
De egy videokártya csere is ráférne szerintem. Milyen felbontáson játszol és beállításokkal játszol, hány fps a cél?
Én igaz egy Intel Core i7 920-szal nyomulok, de nem értem, miért kell "leszemetezni" ezeket az AMD FX-eket, bizony jó processzorok, olvastam róluk teszteket, sokat esznek, meg modulos felépítésűek, de azért nem "szemetek".
Egy FX-8320, kis tuninggal, már egy FX-8350 szintjét hozza és ennél több nem is kell a mai játékokhoz, ahogy nézegettem pár fórumon, egy FX-8350 simán kihajt egy felsőkategóriás VGA-t, akkor miért szemét? Persze egy haswell alapú i5 mérföldkövekkel modernebb és jobb is játékra, de a kérdező esetében az fx-8320 a legjobb megoldás, míg az fx-6300 a 3 moduljával egy 3 magos Core i5-nek felelne meg, úgy a 8320, a 4 moduljával 4 magnak megfelelő teljesítményt tud hozni, ami a jövőben nagyon hasznos lehet.
Szóval kérdező szerintem az fx-8320-at vedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!