Pisti28 kérdése:
Mijenre csereljem le ati hd 4350 es videokartyamat hogy akadas nelkul menyen pl a bf 3? max 10 ezrem lenne ra
Figyelt kérdés
a konfigom amd athlon x2 7750 black edition
2 giga ddr 2 ram
2015. febr. 8. 10:19
1/5 anonim válasza:
-nem gondolod, hogy a 2GB RAM sem sok? :)
-nem gondolod, hogy 10.000 pénz videokártyára kevés? (legalább egy HD7750 kellene, de az használtan is 16.000 :))
-szerintem kezdj el lassan gyűjteni új gépre, mert ez ami van már nem csak a BF3-ra kevés....
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy HD5770, vagy HD6770 kártyát haszáltan a hardveraprón. A kettő ugyanaz, csak át van címkézve. Nagyjából kijön annyiból, amennyi pénzed van a dologra, és a BF3 szépen elfut vele.
...és még némi memória tényleg nem ártana, de ha ennyid van, akkor ennyid van.
3/5 A kérdező kommentje:
ertem ramom az van tehat a ramtuning megoldhato es am enis a hd 6770 5770 re gondoltam am mellesleg elindul a jatek csak kicsit röcög koszi a valaszokat
2015. febr. 8. 10:45
4/5 A kérdező kommentje:
esetleg tudnatok ajanlani geforce kartyabol is amik hasonloak a hd 6770 hez ? esetleg egy gt 210 1 gb os ?
2015. febr. 8. 11:44
5/5 anonim válasza:
egy Geforce GT 210 meg sem közelíti a Hd 6770-et te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!