Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gtx 750ti-ből melyiket...

A gtx 750ti-ből melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

van belőle több is pl

[link]

[link]

a gyengébb miért drágább 10k-val??

2015. febr. 14. 03:59
 1/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Mert idióta boltosok mindkét vga nal mindent elirnak

Ha a nevük helyes (azt kapod amit rendelsz) gyártói honlapon tudod infokat megnezni

2015. febr. 14. 07:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is GTX 750 Ti vásárlás előtt állok. :D

Egyébként nehéz kalibrálni ezek között, mert az Asus-nak is van asszem két fajtája, ami teljesen ugyanúgy néz ki, csak a nevében más 3 betű, és az egyik gyorsabb a másiknál.. No azért nem kell nagy különbségekre gondolni. A leggyengébb (referencia) GTX 750 Ti és a legerősebb között max 9-10% különbség van, viszont 10-12 ezer forinttal több. Én a Gigabyte GTX 750 Ti Windforce Editionon gondolkodom, ez kb az arany középút. Az egyetlen bajom vele, hogy kell hozzá 6 pines csatlakozó, ami csak azért probléma, mert 1 hibafaktorral több van a kártyában. Viszont sebességben kb a gyengébbek és az erősebbek között van, és ha esetleg poros a lakás, könnyű tisztítani a hűtőbordákat (nem úgy mint a palit-nál, ahol beszorul a por a borda és az azt borító műanyag közé)

A GTX 750 Ti-k között radikális eltérés nincs, az 50 ezres kategória már azért nem éri meg, mert annyi pénzért jobb kártyát kapni. Én ajánlom azokat a verziókat, amik max 45 ezerig vannak.

2015. febr. 14. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!