Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb headset (mikrofonos fejhallgató)?

Figyelt kérdés

USB-s, jack dugós? 7.1, 5.1? Márka?

Kíváncsi vagyok ti mit tartotok a legjobbnak.

2015. febr. 13. 06:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Logitech g35 ,Steelseries siberia v3
2015. febr. 13. 06:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Előre bocsátom, hogy utálom a bezártság érzést, így a fej/fülhallgatókat is, továbbá hogy a hifi korszakban szocializálódtam, ezért a sokcsatornás bűvészkedésről azt gondolom, hogy az leginkább arra jó, hogy több hangszórót lehessen eladni.

1. Ha minőségre hajtasz és ezért diszkrét hangkártyád van, akkor eleve csak a jack jön szóba.

2. Két hangszóróból 6 vagy 8 csatornát sugározni fából vakarika

3. Nincs olyan, hogy legjobb márka. Vannak divatos, felkapott cuccok, amik szólhatnak akár nagyon jól is, de általában mindenki a saját lovát dícséri. Egy Sennheiser, Koss, Beyerdinamics, Shure, Plantronics, Grado, STAX, stb. már akkor elektroakusztikával és fejhallgató gyártással foglalkozott, amikor még sztereo sem volt, az informatika csúcsát meg az abacus jelentette. Ennyi év tapasztalattal gyakorlatilag olyan minőséget gyártanak, amilyet akarnak.

4. A headsetek egy részénél egy nagyon jó fejhallgatóra szerelnek egy jobb, rosszabb mikrofont és pofátlan felárral adják.

5. Önmagához képest minden jobb fejhallgató jól szól, csak másként.

Ha mindenképpen muszáj, akkor az én fejhallgatóm/headsetem legyen nyitott vagy félig nyitott rendszerű, takarja el a fülem, és korrekt sztereo hangképet adjon a két fülemre.

Ha most kellen vásárolnom, akkor egy Plantronics GameCom 788-at, vagy egy Kingston HyperX Cloud II-t, vagy egy Steelseries Sibera Neckband XBOX Editiont vennék.

2015. febr. 13. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #2-al.

Az magas ár nem feltétlen jelent jobb minőséget, mivel lényegében csak a "nevet" veszed meg és kb. ugyanazt kapod.

A többit már elmondták felettem.

2015. febr. 13. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A legjobb az mindig egy hasonlítási arányhoz képest kifejezhető.Általában a hangzás mindenekelőtt és természetesen az ÁR ami mérvadó.Amit figyelembe kell venni:

1,Kinézet.-ha van egy fülesed de nem teszik a kinézete,haverok előtt dugdosod mert esetleg túl csajos vagy nagyon idétlen de jól szól már egy negativ pont.

2.Kényelem.-sok fülesem volt 80%-a 1 óra után kényelmetlen volt utána szinte fájdalmas.Ha nem fér bele a füled akkor nyomja és a keménységétől fáj a puhaságától ég a füled egy idő után.

3.hangzás.-zenére jack is elég,játékra/filmre térhangzásra USB.A játékok többsége 8-10 csatornás hangokat tartalmaz ezért az 5.1 sokszor nem azt adja vissza mint kellene(attol még nem rossz).Külön kell kezelnünk a virtuál térhangzást és a direkt csatorna kiosztást mert ég és föld.Ez olyan mint a házimozinál a virtual X.1 és a DTS.A mai gamer fülesek többsége saját hangkártyával rendelkezik van amelyik bele építi a fülesbe van aki külső adapterként adja hogy használható legyen a füles jack dugóval egyéb eszközökön is.Komolyabb füles szinte elképzelhetetlen zajszűrős mikrofon nélkül talán az 5-6 ezres kategóriában fordul elő.A következő a szoftver/kezelőfelület.Ebben lehetnek extrák mint hang modulátór,több profil mentése játékokhoz és egyéb progikhoz és hasonló finomságok amiket idővel majd jól nem fogsz használni.

Tartósság.-a felhasznált anyagok adják meg a masszivítását egy fülesnek ezt igazából csak az idő tesztje tudja bírálni, komolyabb fülesek amik 2-3 évesek nem estek még szét ezért kevés a negatív vélemény a felső kategoriában.Kilazuló fejpánt, recsegős mikrofon,kábeltörés ez mind felhasználó függő és nem márka vagy típus.Amibe a legkellemesebben csalódtam és főleg az ára is vonzó az ez Genius GX HS G700V

2015. febr. 13. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!