Milyen videókártyákat nézzek?
Igazából a konfig megvan, és tudom, hogy milyen videókártyát akarok, de most telóról vagyok, nem tudom linkelni.
Az zavar, hogy a számokban nem bízok, mert hogy lehet az hogy egy 80 ezres jobb mint egy 150 ezres.
Igazából nvidiát szeretnék, de nem tudom.
A gép legfőképp játék, persze a legújabbakkal, emellett renderelés, vágás, programozás gyakorlás, és az egyéb.
A lényeg, hogy 100-140 ezer között a legjobb ár-érték arányú vidikari kellene, mert nem szeretem kidobni a pénzt, megnézek minden forintot, hogy annyi pénzből csak a legjobbat vigyem haza. Értitek.
De ha véletlenül pár ezressel van jobb, ami megéri, akkor az oké, de a 150-et azt ne lépje túl, és ha nem éri meg, akkor lehet lejjebb, mivel írtam, hogy 100-140.
gigabyte gtx 780 ti volt amit néztem, de a 80 ezres gtx 760 is majdnem ugyanannak TŰNT, és elbizonytalanodtam.
Akkor hogy van?
Mert ennyiből már csak a legjobb kéne.
Vagy ez, ez is akkora árban van, mert fel van húzva, de 3GB.
Mi legyen? Mert sok itt a választék.
Mit nézzek legjobban? Milyen adatokat figyeljek?
Rendben, a konkrét elképzelés még nincs.
De légyszi azt írja már le valaki, hogy ha előttem van 2 majdnem egyforma vga, az egyik ebben, a másik abban jobb, akkor hogy döntsem el?
Mert van sok r9 290x, majdnem egyformák, az áruk más, de jobb.
Össze zavarodok, hogy döntsem el, hogy 27 videókártya közül a legjobbat vigyem?
Mert ár az mindegy végülis, +/- 10.000 Ft a legnagyobb eltérés
Szóval az ár kilőve, a választás érdekel, a számok, dx, opengl, mhz, mit nézzek?
"a választás érdekel, a számok, dx, opengl, mhz, mit nézzek?"
Ugyanazon típusból (pl. R9 290X) származó VGA-k esetén hiába nézed ezeket, mert az összes ugyanazt tudja, legfeljebb GPU és VRAM órajeleknél van eltérés. De az nem nagy, és a felhasználó is könnyen tudja tuningolni. Úgyhogy leginkább amit érdemes nézni, az a garanciaidő és a hűtés. R9 290X esetében az átlagosnál még jobban érdemes figyelni a hűtésre. Igazából nem is értem miért akarod magad 290X-szel szivatni, mikor itt a GTX970, ami lényegesen kisebb fogyasztással hozza azt a teljesítményt, és nem is drágább.
Köszönöm a válaszokat!
Így már azért könnyebb :D
Majd még elválik.
És mi a helyzet a 780 Ti-vel?
Mert az is valami olyan, csak tudja az Nvidia SLI-t.
De egyébként megéri 2 VGA-val játszani?
Hallottam hogy nem, de lehet?
Mert ez nekem nem olcsó, és nem szeretnék már a 2. évben cserélni.
A legjobb a gtx 980, de az drága nekem.
Nem tudom mi legyen :(
SLI-vel csak akkor foglalkozz, ha nincs olyan 1 GPU-s kártya a piacon, aminek elég lenne a teljesítménye. De jelenleg van, úgyhogy felejtsd el az SLI-t.
GTX780Ti nem éri meg. Amúgy GTX970-ből is lehet SLI-t építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!