Milyen videókártyákat nézzek?
Igazából a konfig megvan, és tudom, hogy milyen videókártyát akarok, de most telóról vagyok, nem tudom linkelni.
Az zavar, hogy a számokban nem bízok, mert hogy lehet az hogy egy 80 ezres jobb mint egy 150 ezres.
Igazából nvidiát szeretnék, de nem tudom.
A gép legfőképp játék, persze a legújabbakkal, emellett renderelés, vágás, programozás gyakorlás, és az egyéb.
A lényeg, hogy 100-140 ezer között a legjobb ár-érték arányú vidikari kellene, mert nem szeretem kidobni a pénzt, megnézek minden forintot, hogy annyi pénzből csak a legjobbat vigyem haza. Értitek.
De ha véletlenül pár ezressel van jobb, ami megéri, akkor az oké, de a 150-et azt ne lépje túl, és ha nem éri meg, akkor lehet lejjebb, mivel írtam, hogy 100-140.
gigabyte gtx 780 ti volt amit néztem, de a 80 ezres gtx 760 is majdnem ugyanannak TŰNT, és elbizonytalanodtam.
Akkor hogy van?
Mert ennyiből már csak a legjobb kéne.
Kedves Kérdező!
Amit neked ajánlani tudnék az az nVidia GeForce GTX970-es VGA. Ez 1080p-ben minden zokszó nélkül veszi az akadályokat a legújabb címeknél is. Rossz színben tüntették fel, mert 3,5GB-ot használ a GPU mindössze a 4 gigából, de ez téged ne zavarjon, nagyon gyors és megbízható kártya, alacsony fogyasztással és ezzel együtt kis hőtermeléssel. Átlagosan 105-130 ezer Ft között mozog gyártótól függően. Én az Asus megoldását ajánlanám neked, ebben én és sokan mások sem csalódtak még. Sok sikert a vásárláshoz!
Rendben, köszönöm!
Amúgy a config nagyjából:
i5 4690k, 8GB CL9 1600mhz, fps raider 750W, toshiba 2TB, samsung 120gb ssd, asrock z97
GTX970 vagy használt de garanciás GTX980 (hardverapro.hu) ebben az árkategóriában GTX700 asokat felejtsd el
Mivel meglévő a gépe (?) igy táp most már mindegy
De igy egy komolyan tuningolt R9 290X is mehetne bele
Ez a kártya jónak tűnik az r9 290x-ek közt, mert abból sok féle van, asus meg minden, de ennek jó adatai vannak.
Ez jó választás lenne az r9 290x-ek közt, vagy van jobb ár-érték arány is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!