Amd a10 7850k vagy Amd a10 6800k?
Figyelt kérdés
Játékra lenne.Intelt nem akarok venni!Túl drága :( vagy esetleg egy ugyan ilyen jó CPU-t?Ez az APU helyett ?2015. febr. 10. 19:15
1/8 anonim válasza:
diszkrét vga mindig jobb választás pl egy athlon 760k+27 250/250x
2/8 A kérdező kommentje:
De gyakorlatilag ez az R7 250 annyit ér mint az integrált.(ahogy olvastam)
2015. febr. 10. 19:23
3/8 anonim válasza:
Ezt a tesztet külön neked írták:
Hagyd a szöveget, a tesztek magukért beszélnek. Még egy dedikált r7 250 is szerepel bennük, az összehasonlítás végett.
4/8 anonim válasza:
inkább egy Pentium G 3420 + R7 250X
Az apu nem jó játékra. Processzor erőben meg ott van, mint a pentium.
5/8 BlodDrunk válasza:
AMd olcsobb? ez tévhit.
APU mellé vehettsz méregdrága 2133 vagy 2400 8GB ramot ami alapjáraton is 30k körül van,akkor egy normális hütű a procira 10k körül,illetve valami normális alaplapot is alá kellene rakni.
Töredékéből megvan az intel ha játékra kell.
6/8 anonim válasza:
BlodDrunk, azért nem feltétlenül. Úgy lehet a legjobban járni, ha az ember egyaránt figyeli az árakat. Jelen pillanatban szerintem (ha csak gépház, hardver kell) kb 100 ezer Ft-ig AMD-re (FM2+) jobban megéri építeni, 100-130 ezer Ft körül mindkettőből lehet jót kihozni, 130 ezer ft felett egyértelműen Intel a nyerő.
7/8 anonim válasza:
Nekem A10 7850k-m van, jó kis proci, lehet vele játszani mindent mediumon, ha nincs videókártya, de ha fejleszteni akarsz, nem a legjobb megoldás.
8/8 A kérdező kommentje:
És milyen játékokat ? És mennyi az FPS-ed ?
2015. febr. 11. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!