Ehhez a videókártyához (Gigabyte GTX750 OC 2GB DDR5 GV-N750OC-2GI) elég egy 550W-os tápegység? (chieftec gps 550ab-a)
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 20:00
1/11 BlodDrunk válasza:
Gps felejtős chieftecből CTG.
ALternatívák:FSP HEXA 400,500,RAIDER 500
Ezek jó minőségű megbizható tápok.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem, de most tápra nincs nagyon pénzem és a videókártya már úton van (úgy kapom ajándékba). Úgy kérdem, hogy el bírja a videókártyát a táp?
2015. febr. 9. 20:07
5/11 anonim válasza:
a gt750 ti és a sima 750 fogyasztása egyaránt 75 watt emlékeim szerint, melyet teljes egészében az alaplapról vesz fel, ezért nincs is rajt tápcsatlakozó.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem nagyon értek hozzá ezért kérdeztem itt és hála istennek kaptam is választ. Így nem félek beszerelni a vidi kártyát :)
2015. febr. 9. 22:57
7/11 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 ez még nagyon régi jóféle GPS (Delta) igaz öreg de ha jó àlapotú mindegy
750 ref 55W 750Ti ref 60W meg se kel éreznie, bőven el kel biroia
8/11 A kérdező kommentje:
Igen teljesen hibátlan állapotú, hangja sincs szinte mintha vadi új lenne. Köszi a választ! :)
2015. febr. 10. 07:31
9/11 anonim válasza:
szerintem még egy jobb fajta 350-es táp is bírja bőven
10/11 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy ugye a HDMI kialakítás miatt a videókártya két helyet foglal el (ahova csavarozom a videókártyát) nem fog ütközni a mellette léve PCI slottal? Elég magasan van a hűtője szerintetek, hogy ne ütközzön vele?
2015. febr. 10. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!