AMD X8 FX-8350 4GHz és GTX 970 DC2 4GB DDR5-höz milyen tápegység kell?
min 600 wattos (a minimális ajánlott)
de 800 wattos (az ajánlott)
Persze lehet elfut simán egy 500-assal is, de érdemesebb nagyobbat venni, hogy biztos ne legyen baj
mellékesen a videókártya dobozán pl rajta van a minimális rendszerigény, köztük a tápé is!
cpu: 125W
gpu: 148W
A proci fogyasztása hajlamos megnőni, főleg tuningkor. Egy FSP Raider 550 bőven elég: [link]
#1 csak ugy hasból beirni valamiket nem sok értelme van:D
Kérdező fx alá remélem normális 970 es lapot teszel legalább
1db 8pin tápcsati kell dc2oc strix re pl
225W t ir max ra vagyis tdp zár nélkül tuningolhatod amig csati elátja (vagy kari birja)
Legalább egy 550-600 W-os legyen az a táp. A FX hajlamos meglódulni tuningnál, és valljuk be, ha nem húzod, kevésbé van értelme. Akkor már inkább egy K nélküli i5.
Figyelj az alaplapra is, nehogy vmi olcsót vegyél, mert húzásnál hamar megadja magát.
A kártya ha jól látom, Asus (DC2), jó választás! :) Ezekhez ne sajnáld a tápot! Én igazából amondó vagyok, h inkább több legyen, mint kevesebb, abból baj nem lehet
#4 Nem hasból írtam, most vettem új videókártyát és azt írja 500 wattos táp a minimális igénye
tudom, hogy nem használja ki és nem fogyaszt ennyit, de akkor is jobb ha biztos nagyobbat viszel, mert ha későbbiekben még tuningolod a géped nem kell táp cserével foglalkozni.
De felőlem a kérdező akkor nyugodtan vehet vmi vackot aztán majd nézhet ha nem megy :)
Én beleszámolom, hogy 3 winyo van a gépbe, 3 ventilátor, 2 dvd író, és előre felkészültem esetleges tuningra...
de mindenki azt vesz amit akar tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!