Hogyan tudom a számítógépemnek megmondani, hogy automatikusan csökkentett módba lépjen be?
Normál módban sötét a képernyő,nem tudok gépezni,de csökketett módban igen.Amíg meg nem tudom csináltatni,addig azt akarom,hogy ne kelljen fogjon manuálisan kinyomni a gépemet,hiszen az csak árt neki.
Hogyan állíthatom be,hogy automatikusan csökkentett módban induljon el?
lehetőség 2) elmondod neki h bootoljon safe modeba nem sokat haszál de elmondtad neki :)
ja és ne felejts el menteni easybcd-be
Nem éppen a kérdésedre válaszolva: Ha a videókártyába csatlakozik a monitor kábel és van alaplapi monitor csatlakozó, akkor dugd át oda. Lehet a videókarival vagy annak beállításaival van valami gebasz.
Az automatikus csökkentett módra pedig, passz nem tudom...
"hogy ne kelljen fogjon manuálisan kinyomni a gépemet,hiszen az csak árt neki"
- Ha jól értem, akkor te úgy indítod el a csökkentett módot, hogy helytelenül állítod le a gépet, majd bekapcsolod? Ha igen, akkor olvasd el ezt: [link] .
- A lényeg, hogy az F8 gombot kell nyomogatni (XP-ben a töltőképernyő legelején, Windows 7-nél a logó megjelenése előtt).
Utolsó hozzászólásomhoz még:
- Igaz ez nem megoldás az automatikus csökkentett mód indításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!