Ehhez a géphez mondanátok a mostaninál jobb procit (AMD legyen) és ha lehet minél olcsóbban?
Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
CPU
Intel Core 2 Duo E4600 @ 2.40GHz 36 °C
Conroe 65nm technológia
RAM
2,00GB Dupla-csatorna DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Alaplap
Foxconn 45GM/45CM/45CM-S (Socket 775) 40 °C
Grafika
Általános nem PnP képernyő (1024x768@60Hz)
512MBATI Radeon HD 4600 Series (MSI) 34 °C
Tároló
233GB Western Digital WDC WD2500YS-01SHB1 ATA Device (SATA) 30 °C
Optikai meghajtók
Optiarc DVD RW AD-7173A ATA Device
Audió
High Definition Audio hangeszköz
KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELŐRE IS!!!
"Drivereket is 1 program segítségével töltöttem le, automatizáltan"
Az ilyenek még ajándékba raknak fel pár adware-t, meg hasonlókat. Arról nem is beszélve, hogy ilyen régi hardver esetén (és főleg intel chipset esetén) csak videokártya és hangkártya drivert kell feltenni, még esetleg a hálózatét, semmi mást. Minek ezt automatizálni? Ha hagyod, hogy ilyen programok belerondítsanak, akkor ne csodálkozz, ha nem fut rendesen a rendszer.
Még egy részlet hiányzik: Milyen beállításokkal próbálod a játékot futtatni?
Illetve egy Afterburner képet feldobhatnál, ami mutatja, hogy mozog a CPU/GPU használat, amíg játszol egy 10 percet.
"Az ilyenek még ajándékba raknak fel pár adware-t, meg hasonlókat. Arról nem is beszélve, hogy ilyen régi hardver esetén (és főleg intel chipset esetén) csak videokártya és hangkártya drivert kell feltenni, még esetleg a hálózatét, semmi mást. Minek ezt automatizálni? Ha hagyod, hogy ilyen programok belerondítsanak, akkor ne csodálkozz, ha nem fut rendesen a rendszer."
De egyesével mutatja nekem hogy mit lehet/kell telepíteni és letölteti velem a hivatalos telepítőjét.
"Még egy részlet hiányzik: Milyen beállításokkal próbálod a játékot futtatni?"
1.6-ot max graf. mert annak is simán mennie kellene, Source pedig a javasolt beállítások amik megvannak csillagozva a videobeállításoknál. de próbáltam mindent mimimumra venni és úgy is fps lag volt, ez csak azt jelentheti hogy proci gond.. a ram elég mert néztem. ráférne a bővítés, meg jót tenne a gépnek de 2giga rammal is boldogulnia kéne..
Hülyeség tuningolni mert leolvadna csak de teljesítményt nem növelne.
Win xp alól probáld meg.
Amugy ha nem multiba nyomod akkor is kevés az fps-ed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!