Hát minél drágább annál jobbak benne az alkatrészek. és főleg hogy használtan vetted így hát...
2015. febr. 8. 13:21
2/8 A kérdező kommentje:
Elolvastad amit írtam? Nem én vettem! És nem használtan vette hanem új laptop 90 ezer.
2015. febr. 8. 13:22
3/8 anonim válasza:
90k-ból nem lehet értelmes laptopot venni, nem érdemes olyat venni, mert gagyi mind.
2015. febr. 8. 13:23
4/8 anonim válasza:
Nem érdemled meg, de amúgy meg gondolom van rá garancia, szóval no para.
2015. febr. 8. 13:24
5/8 anonim válasza:
90.000 Ft-ért telefont nem veszek, nem hogy notebookot.
2015. febr. 8. 13:27
6/8 anonim válasza:
Szerintem korántsem az ár a lényeg, hanem az alkatrészek és az összeszerelés minősége. Sajnos az tény, hogy az olcsóbb eszközök esetén sokat spórolnak az anyaghasználaton.
2015. febr. 8. 13:28
7/8 Lajtai László válasza:
Azt gondolom hogy bármilyen olcsó is egy laptop nem kéne tönkre menni. Legalábbis nem folyamatosan. De az tény hogy egy drágább laptop ritkábban megy tönkre.
Példa erre a Lenovo ThinkPad. 10 éves gépek még simán mennek hiba nélkül.
De hogy megérdemli hogy tönkre menjen annak a laptopja aki olcsón vesz! Ez rosszindulatú és ostoba hozzá állás. Magyarországon 90 ezer forint, sok embernek egy havi fizetése. Rohadtul nem érdemli meg hogy tönkre menjen.
A másik dolog meg a gyártók/kereskedők hozzá állása. Ha van egy hibás széria, akkor kutya kötelességük lenne vissza adni a pénzt, és nem folyton javítgatni.
2015. febr. 8. 13:31
8/8 anonim válasza:
én 2011-ben vettem egy Toshiba Satellite C660 1DN laptopot, soha nem romlott el, nem volt szervízben, nem kellett benne cserélni semmit. A laptop azóta napi 14-16 órát megy. Újjonan vettem és akkor volt 94900 ft, jah és a TESCO-ban vásároltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!