Belassulhat az oprendszer attól, hogy az asztalra van pakolva szinte minden?
Nekem semmi sincs az asztalomon. :D
Átlátszó Tálcán jobb klikk a mappára és ott van egy külön
játékok mappa a játékok indítófajlaival és egy
Programok mappa a programok indítófájljaival.
Sajna apám mániája,hogy letölt 30-40 képet : asztalra,zenék minden ez-az :asztalon,már túlcsordult,monitoron van ikon ami már nincs a képben...
Kb 2 hónapja csinálja,minél jobban mondom fejezze be,és csináljon a dokumentumokba magának mappát és abba pakoljon annál jobbat az asztalra ,és kb 2-3 hónapja kezdet lassulni a gép,mára a betöltés : win töltő képernyő után ugyebár kidobja az asztalt,3 hónapja az asztal kidobása után egyből mehetettem arra amerre gondoltam ,most várnom kell 5-10 perceket mig gondolkodik.
I5 4460 + 12gb ram + r9 280x.
Igen, vagy egy károkozó a felelős vagy túl sok az automatikusan induló alkalmazás.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
Vírus?
3 naponta : avast,malwarebites-t tolok,illetve napi szinten advanced system care-t.
I5 4460 + 12gb ram + r9 280x.
Ilyen gépnél nem fogadható el semmi várakozás. Elég jó gamer gépnek számít, ha valamire várni kell, ott valami baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!