Nem tölt be egyetlen oprendszer sem. Miért?
HP G62 laptopom van, és se a windows 7 se a windows 8 nem tölt be. vagy lefagy, vagy feketehalál,vagy kékhalál következik be. néha sípol a gép a hp logónál de olyan frekvencán hogy szétroppantja a fejemet ezért mindig kikapcsolom ott. a windows telepítőket SE tölti MÁR be.
Mi a hibája a gépnek? Apropó, a Recovery Partició sem működik MÁR. Szervízbe nem viszem. Mi a baj?
Fent írtam hogy nem tölt be semmi, telepíteni se lehet oprendszert!!!!!
Hiba? ezen elgondolkozok...
Elpattant a kijelzője, a bal oldali felét nem látom, a hűtése megeőrült, és elkezdett vibrálni, és utánna halványulni és megint vibrálni a bekapcsológomb, s kikapcsolt.
Telepítettem, töröltem, és most már a HP logónál újraindul addig amíg ki nem kapcsolom. Miért? telepítem újra és újra a mai nap kétszer formáztam a merevlemezt, mindent csináltam, és többször próbáltam felrakni a windowst, és kínomban próbáltam már, 8-at 7-et Vistát, XP-t, és semmi ja a gpen eredetileg windows 7-volt.
annál a KU%va HP logónál újraindulgat, a ramokat is próbáltam felcserélni.
Ja és az első válaszolónak : semmi baj ha félreértetted :D egyébként egy gépen több windows is lehet, csak nem futnak egy időben ;)
A merevlemez a hibás, kiszedtem a régi laptopomból, és átraktam a HP-ba, és TADA Windows 98 XD felraktam arra a merevlemezre a Win-8at és mükszik, de a régi merevlemezt ami a HP-hoz volt hogy javítsam? mert az passzol bele méretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!