Miért nem talál a tv tuner egyetlen csatornát sem?
Figyelt kérdés
Van egy 7130-as tv kártyám és két szoftver is fel van telepítve a gépre.
Az egyik a Honestech tvr és a sima TVR
A kábelek minden megvan és jók is mert eddig egy régebbi típussal használtam.
Amikor rémegyek a csatorna scannelésre végigmegy a csatornákon de csak hangyafoci van végig és bármit állítok nem talál egy adót sem.Az furcsa hogy nem tudok neki szabványt megadni sehol mondjuk hogy Pal-M stb.
Sajnos nincs tippem mi lehet a baj
Tud valaki segíteni?
2014. dec. 5. 19:04
1/8 anonim válasza:
Én semmilyen leírást nem leltem hogy ez most analóg vagy digitális, mert ha nem digitális akkor nem is fog működni.
2/8 A kérdező kommentje:
Azért furcsállom,mert előtte volt egy régi pixelview tv kártyám ami win 98 alá készült és az simán fogott minden adót.
2014. dec. 6. 10:02
3/8 A kérdező kommentje:
Ez a pontos neve
Philips TV Card 7130
2014. dec. 6. 10:04
4/8 anonim válasza:
Sajna továbbra sem találok róla több leírást szval vagy driver baja van, [link] vagy az hogy ez nem digitális akkor pedig már nem tudod használni.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a segítséget
Csak azért furcsa mert a 15 éves kártya meg gond nélkül vitt mindent...
Na majd hátha megoldódik
2014. dec. 6. 13:20
6/8 A kérdező kommentje:
Igazad volt másik driverrel megtalálja az adókat hang is van csak nem értem miért fekete-fehér minden adó...
2014. dec. 6. 14:49
7/8 anonim válasza:
Át kell állítani a tv rendszert pal és secam, azt hiszem ezt kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Hihetetlen de a country code Hungary-n volt, és át kellett tenni China codera és lett szín
Viszont pár adó van amit nem talált meg...
2014. dec. 6. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!