Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik fülest válasszam?...

Morec76 kérdése:

Melyik fülest válasszam? (Plantronics Gamecom 788 vs. Razer Kraken USB)

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, hogy Plantronics Gamecom 788-at vegyek, vagy inkább egy Razer Kraken USB fejhallgatót vegyem.

#fejhallgató #füles #Plantronics Gamecom 788
2015. febr. 8. 08:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy én egy faluban lakok és azért nem mennék el mondjuk Pestre, hogy felpróbáljam. :/
2015. febr. 8. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Hypno!Nekem sincs Tiamat 7.1 (bár jó lenne XD.) Nekem csak 1 Razer Megalodon-om van,de dolgozok az ügyön és a közeljövőben beruházok 1 Tiamat 7.1-el.

" Ja!!! És mindenki a saját lovát dícséri.

Szerinted például azért hülyeség amit

ajánlok, mert neked Razer van. Komoly

érv. De tényleg."Én csak elmondtam azt hogy nekem bevált.ENNYI.Te meg eggyből belém kötöttél.

2015. febr. 8. 12:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Légyszives ne veszekedjetek! De ha már itt tartunk akkor kinek milyen headsete van?
2015. febr. 8. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan semmilyen, mert utálom, hogy bezártság érzésem van tőle.

A fiamnak egy Turtle Beach X12, egy Kingston HyperX Cloud, és egy egyoldalas Sennheiser PC21.

Ezen kívül van egy öreg Philips HP250 és egy még öregebb Sennheiser HD-430 fejhallgató.

A legöregebb a legjobb.

2015. febr. 8. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:
én egyet értek hypnoval mert nekem is Plantronics GmeCom 788-am van már 1 év 6 hónapja én akkor 22000 Ft ért vettem,és már akkor sem voltam elvakult sem a SteelSeries,sem a Razer márkával mert ez a két márka az ami mindenben profi akar lenni,de valljuk be mindenben nem alkothatnak kiválót, a SteelSeries fülesek hamar tönkre mennek vékonyak a zsinórjaik ezáltal könnyen megszakadnak ha netalán tán véletlenül lerántanád az asztalról és a zsinór véletlenül valamiben megakad,és amit még el akartam mondani az az hogy sokan panaszkodnak hogy a jobb oldali hangsugárzója megy tönkre elég hamar a SteellSeries Headseteknek Árukereső.hu oldalon ha rá kerestek pl a V2-re sokan írják ezt negatív megjegyzés ként és nem hinném hogy ez csak lejáratás lenne,mert ahhoz elég sokan írják ezt a véleményt azon kívül a Headsetek tekintetében nem lehet akkora tapasztalatuk egyik márkának sem mint a Plantronics nak mert ha jobban vissza kerestek ez a márka mióta létezik mióta e sport is létezik kb 10 éve bár még sokan nem tartották sportnak ezt csak nem rég nyilvánították és ismerték el mit sportot,amíg a Plantronics 1960 óta fejleszt és gyárt profi minőségű Headseteket és telekomunikációs eszközöket pl: Bluetoothos Headseteket is és rendes nagy méretűeket is ez az a cég aminek a wikipediaját elolvassátok láthatjátok hogy a Nasanak is ez a márka gyártott Headseteket és gyárt a mai napig ami nem kis teljesítmény ott az egy sokkal nagyobb és komolyabb dolog mint az e sport világa, amiért nem ismert márka az e sportban az talán azért van mert ez egy egyoldalú cég nem gyárt játékos egereket stb egyben jók de abban nagyon ám a Headsetek gyártásában de abban nagyok nem dobnak piacra több különböző Headseteket ami külsőre más de ami bennük van az végül is ugyan az mint pl: SteelSeries vagy Razer csak msáképp néz ki hanem jóval ritkábban de akkor ott azon látszik a fejlődés rendesen az előző modellekhez képest, én minőségben,megbízhatóságban,tartósságban a Plantronics tól származó termékeket nyugodt szívvel tudom ajánlani,higgye el mindenki ha van rá módotok ki kipróbálni a Plantronics GameCom 788-at megbizonyosodhattok benne hogy amit mondok és hypno is mond az teljesen helytálló most 15000 pár száz Ft-ba kerül-én 22000FT-ért vásároltam 1 év 6 hónapja és hibátlanul működik én sosem azt néztem mit vesznek és használnak mások hanem hogy minek van a nagyobb múltja abban a kategóriában amiért én pénzt adok ki ez egy drágább füles jóval mint a 788 de ez is Plantronics de képről kitaláljátok e hogy hol használják ugyan ezt a Headsetet csak át színezve és a fültok ott nem matt szürke festést hanem fényes festhető bevonatott kapott az indoklás azért mert ott ahol ezt használják ott minden csapatnak más a színe és ezért van egyedileg színre fújva ebben tér el ez a füles ami a linkben szerepel attól amit ott használnak várom a válaszokat aki tudja írjon nyugodtan.
2015. nov. 13. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
itt a link: [link] és ez aPlantronics GameCom Commander ről és lent egy link amiben teszt a 780 ról mivel a 788 ról nem találtam magyar tesztet bár a kettő teljesen ugyan annak mondható. [link]
2015. nov. 13. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
ezt a tesztet nézze meg mindenki és hallgassa meg aki vacilál hogy Plantronics vagy Razer headsetet vásároljon,a Plantronics GameCom 780 jóval minőségibb mikrofonnal rendelkezik a Razer Kraken től és a Hangszórója is ennyivel jobb a Razer től sokkal kiforrottabb hangzást produkál mint a Razer,SteelSeries,vagy Logiteck G430 mivel 55 év tapasztalattal dolgoznak ami nem kevés idő a Razer és a többi hol volt még akkor 1960-ban ? sehol. https://www.youtube.com/watch?v=fPPH-moSkGE
2015. nov. 15. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!