Morec76 kérdése:
Melyik fülest válasszam? (Plantronics Gamecom 788 vs. Razer Kraken USB)
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, hogy Plantronics Gamecom 788-at vegyek, vagy inkább egy Razer Kraken USB fejhallgatót vegyem.2015. febr. 8. 08:14
11/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy én egy faluban lakok és azért nem mennék el mondjuk Pestre, hogy felpróbáljam. :/
2015. febr. 8. 12:32
12/17 anonim válasza:
Hypno!Nekem sincs Tiamat 7.1 (bár jó lenne XD.) Nekem csak 1 Razer Megalodon-om van,de dolgozok az ügyön és a közeljövőben beruházok 1 Tiamat 7.1-el.
" Ja!!! És mindenki a saját lovát dícséri.
Szerinted például azért hülyeség amit
ajánlok, mert neked Razer van. Komoly
érv. De tényleg."Én csak elmondtam azt hogy nekem bevált.ENNYI.Te meg eggyből belém kötöttél.
13/17 A kérdező kommentje:
Légyszives ne veszekedjetek! De ha már itt tartunk akkor kinek milyen headsete van?
2015. febr. 8. 12:46
14/17 anonim válasza:
Nekem konkrétan semmilyen, mert utálom, hogy bezártság érzésem van tőle.
A fiamnak egy Turtle Beach X12, egy Kingston HyperX Cloud, és egy egyoldalas Sennheiser PC21.
Ezen kívül van egy öreg Philips HP250 és egy még öregebb Sennheiser HD-430 fejhallgató.
A legöregebb a legjobb.
15/17 anonim válasza:
én egyet értek hypnoval mert nekem is Plantronics GmeCom 788-am van már 1 év 6 hónapja én akkor 22000 Ft ért vettem,és már akkor sem voltam elvakult sem a SteelSeries,sem a Razer márkával mert ez a két márka az ami mindenben profi akar lenni,de valljuk be mindenben nem alkothatnak kiválót, a SteelSeries fülesek hamar tönkre mennek vékonyak a zsinórjaik ezáltal könnyen megszakadnak ha netalán tán véletlenül lerántanád az asztalról és a zsinór véletlenül valamiben megakad,és amit még el akartam mondani az az hogy sokan panaszkodnak hogy a jobb oldali hangsugárzója megy tönkre elég hamar a SteellSeries Headseteknek Árukereső.hu oldalon ha rá kerestek pl a V2-re sokan írják ezt negatív megjegyzés ként és nem hinném hogy ez csak lejáratás lenne,mert ahhoz elég sokan írják ezt a véleményt azon kívül a Headsetek tekintetében nem lehet akkora tapasztalatuk egyik márkának sem mint a Plantronics nak mert ha jobban vissza kerestek ez a márka mióta létezik mióta e sport is létezik kb 10 éve bár még sokan nem tartották sportnak ezt csak nem rég nyilvánították és ismerték el mit sportot,amíg a Plantronics 1960 óta fejleszt és gyárt profi minőségű Headseteket és telekomunikációs eszközöket pl: Bluetoothos Headseteket is és rendes nagy méretűeket is ez az a cég aminek a wikipediaját elolvassátok láthatjátok hogy a Nasanak is ez a márka gyártott Headseteket és gyárt a mai napig ami nem kis teljesítmény ott az egy sokkal nagyobb és komolyabb dolog mint az e sport világa, amiért nem ismert márka az e sportban az talán azért van mert ez egy egyoldalú cég nem gyárt játékos egereket stb egyben jók de abban nagyon ám a Headsetek gyártásában de abban nagyok nem dobnak piacra több különböző Headseteket ami külsőre más de ami bennük van az végül is ugyan az mint pl: SteelSeries vagy Razer csak msáképp néz ki hanem jóval ritkábban de akkor ott azon látszik a fejlődés rendesen az előző modellekhez képest, én minőségben,megbízhatóságban,tartósságban a Plantronics tól származó termékeket nyugodt szívvel tudom ajánlani,higgye el mindenki ha van rá módotok ki kipróbálni a Plantronics GameCom 788-at megbizonyosodhattok benne hogy amit mondok és hypno is mond az teljesen helytálló most 15000 pár száz Ft-ba kerül-én 22000FT-ért vásároltam 1 év 6 hónapja és hibátlanul működik én sosem azt néztem mit vesznek és használnak mások hanem hogy minek van a nagyobb múltja abban a kategóriában amiért én pénzt adok ki ez egy drágább füles jóval mint a 788 de ez is Plantronics de képről kitaláljátok e hogy hol használják ugyan ezt a Headsetet csak át színezve és a fültok ott nem matt szürke festést hanem fényes festhető bevonatott kapott az indoklás azért mert ott ahol ezt használják ott minden csapatnak más a színe és ezért van egyedileg színre fújva ebben tér el ez a füles ami a linkben szerepel attól amit ott használnak várom a válaszokat aki tudja írjon nyugodtan.
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
ezt a tesztet nézze meg mindenki és hallgassa meg aki vacilál hogy Plantronics vagy Razer headsetet vásároljon,a Plantronics GameCom 780 jóval minőségibb mikrofonnal rendelkezik a Razer Kraken től és a Hangszórója is ennyivel jobb a Razer től sokkal kiforrottabb hangzást produkál mint a Razer,SteelSeries,vagy Logiteck G430 mivel 55 év tapasztalattal dolgoznak ami nem kevés idő a Razer és a többi hol volt még akkor 1960-ban ? sehol. https://www.youtube.com/watch?v=fPPH-moSkGE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!