Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » KOnfig, kérdés, bottleneck?...

Extrempro kérdése:

KOnfig, kérdés, bottleneck? Gaming?

Figyelt kérdés

Helló.

Új gépet tervezek venni,lenne egy két kérdésem,

A proci egy intel g2030 a videókártya pedig egy r7 260 1gb ddr5,bírni fogja a proci?Meg a mai játékok low mediumon 30fps-el menni fognak e?

2015. febr. 7. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2015. febr. 7. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha új gépet akarsz, akkor miért egy kifutott ( 1155 ) platformra építed? Inkább 1150-es lapra és persze ahhoz való procira költs. Amúgy egy Pentium elég egy 260x - 270-hez is.
2015. febr. 7. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz limited, hacsak nem 800x600-ban játszol.
2015. febr. 7. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából rendben van, de lesz olyan játék, ami a 4 magra való optimalizálása miatt nem fog jól futni! Ez nem azért lesz rossz, mert "nem tolja ki a videókártyát", hanem azért, mert szimplán a proci nem bírja tovább.
2015. febr. 7. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm,

De még egy kérdés.

Egy Gta V-t ki bír még majd?

Meg egy két játék pl dying light ,bf4,futni fog rendesen?

2015. febr. 7. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:

GTA 5 nem hinném, szerintem két magos processzorral meg sem fog moccanni (de ki tudja, hogyan optimalizálják a jövőben. A patchek néha csodákra képesek)

BF4 videót láttam ilyen processzorral youtubon, de az biztos hogy lesz fps drop.

2015. febr. 7. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!