Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya hiba?

Videokártya hiba?

Figyelt kérdés

emrég vettem egy új gépet az alábbi konfigurációval:

AMD Athlon II X4 860K

Arctic Cooling-Freezer A11

Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz RAM

AsRock FM2A88M Extreme 4+

Cooler Master G600 600W táp

Gigabyte Radeon R9 270 videokártya

Windows 8.1 Pro 64-bit

Játék használata közben (pl. War Thunder) kb. fél óra után lefagy a gép. Szabályosan először elmegy a hang, utána kb. 5 másodperc múlva a képernyő is lefagy, az egér nem mozog, alt+f4-re nem reagál, újra kell indítani. FurMark-kal teszteltem a videokártya 1920-1080-ba, és 25 perc után lefagyott, ugyanúgy, ahogy játékokban szokott. Amikor lefagyott a GPU hőmérséklete 86°C volt.

Windowst már újratelepítettem, próbáltam 7-tel is. Másik játékok alatt is előjött a hiba. Szervizbe már egyszer visszaküldtem, azt mondták, nincsen semmi baja. A tesztre hivatkozva érdemes még egyszer visszaküldeni?

#videokártya hiba #amd radeon r9 270 hiba
2015. febr. 7. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
hát ilyen alap játék alatt ennyire melegszik az nem piskota.. vagy a hűtés nem kapcsol feljebb automatikusan és azért melegszik vagy más nem lehet ! catalystban is tudod szabályozni a ventilátort .esetleg tegyél fel egy másik vga drivert is. szed le a gépház oldalát is az is sokat jelent.
2015. febr. 7. 12:58
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

memtest86+ futatál hogy nem e az hibás?

Gépház? Más nem melegszik? Vga hütését kelene házventikel segíteni

2015. febr. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!