Sangking kérdése:
Lehet-e külső merevlemez belsőnek használni?
Figyelt kérdés
Van nekem egy Maxell külső merevlemezem és belsőnek akarom használni, mert kapok egy asztali számítógépet, de nincs már sok pénzem merevlemezt is venni hozzá. Meg úgysem kell már a külső merevlemez. Nem tudom, hogyan kell csatlakoztatni, mivel és a tápellátástól is aggódok.
Előre is köszönöm mindenkinek.
2015. febr. 7. 09:09
1/8 A kérdező kommentje:
A külső merevlemez USB 3.0-ás ezért akarom valahogyan csatlakoztatni úgy, hogy a sebességét ki is használjam.
2015. febr. 7. 09:12
2/8 anonim válasza:
Kiveszed a külső házból és belül egy normál vinyót találsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy van még rajta 1,5 év garancia.
2015. febr. 7. 09:20
5/8 anonim válasza:
Ha kiveszed belőle a vinyót attól méh nem szűnik meg a garancia.Ha esetleg meghibásodna visszatolod a külső házba és gariztatod.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget, de meg lehet oldani valamilyen átalakítóval?
2015. febr. 7. 10:46
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem 2,5" a merevlemezem.
2015. febr. 7. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!