Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem fogadja el a gép az...

1Roberto1 kérdése:

Miért nem fogadja el a gép az új memoria kártyát? Leírtam az egész storit.

Figyelt kérdés

Üdv

Egyik barátommal átnéztük a gépemet, hogy lehetne e bele 8 gb os ramot venni, mert 4 gb os van benne, Kingmax

És vettem 24 000 ér egy Corsair 1333mhz es 2x4gb Ramot DDR3 as , azt is megnéztük hogy az alaplapom elbírja e mert 1333 mhz ig bírja, támogatja a DDR3 at is, és még frissítettem a biost erre P5G41T-M LX2/GB/LPT 0406 BIOS

Improve memory compatibility, igen mert ott a memory cmopatibility hááátha müködni fog, de sajnos ugyan az történt és kicsit szomorkás lettem ettől.

Az a probléma hogy elindítom a gépet, ugyan az a rendes hang, de nem történik semmi.

Leírom a gépem adatait, hogy hátha tudtok e találni valamit, hogy esetleg nem illik-e bele, vagy kompatibilis e vagy sem.

Gépem adatait:

Alaplap: Asus P5G41T-M LX2/GB/LPT

Processzor:Intel Pentium E5700 Socket 775 LGA Dual-Core 3.00GHz

Videó kártya: NVIDIA Gforce GT440 persze úgy tudom nincs köze a ramnak a videókártyához.

Memória Kártya: Corsair lenne, de Kingmaxal jól megy, ami 2gb os mind kettő és 1333mhz esek. Mint ahogy a corsair is amiből kettő van és 4gb osak.

Tápegység az 230 V os de gondolom a hoz sincs köze..:s

Előre is köszönöm szépen.

2015. febr. 6. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:

2 x240-pin DIMM, 8 GB, DDR3 1333*/1066/800 Hibajavítás nélküli változat,Nem pufferelt memória

Kétcsatornás verzió Memóriaarchitektúra

Azaz 8gb-ig bővíthető, dual-channel támogatással.

Szóval az előzőt kivetted, ezt beraktad és a gép nem látja? Vagy csak egy részét látja? Nem tudom kihámozni a leírásodból. Oprendszered típusa?

2015. febr. 6. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyébként innen kell szerintem az Intel-G41-UATX-Memory-QVL update fájl:

[link]

2015. febr. 6. 23:33
 3/9 A kérdező kommentje:
ooh köszönöm szépen haver:D rá lesek hátha jó lesz, 64 bites az oprendszer : )
2015. febr. 6. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:

bocs, elbaszarintottam, vissza az egész: Itt nézd meg a driver update-et: [link]

Valamelyiknek elméletileg jónak kell lenni. Ha egyik sem segít, még mindig ott a bios first release, amivel a kezdeti állapotra visszarakhatod a géped. Bár a bios frissítés eléggé utolsó momentum szokott lenni egy gép karbantartási listájában.

2015. febr. 6. 23:37
 5/9 A kérdező kommentje:
amugy igen, izé ezeket a 160 kb os fileokat mit csináljak velük?
2015. febr. 6. 23:47
 6/9 A kérdező kommentje:
ja látom ezek pdf fileok aj mi a francér nem megy pedig minden okésnak tünt
2015. febr. 6. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:
a javított linket nézd meg, először véletlenül rossz linket adtam.
2015. febr. 7. 09:21
 8/9 A kérdező kommentje:
hali pont itt vagyok, ki próbáltam a first release biost is most raktam fel de úgy se indul el a rammal a gép, szóval nem tudom mi a franc van.
2015. febr. 7. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
próbáld meg úgy, hogy a régi ramot teszed az egyik slotba, meg az egyik újat. Ha elindul, látja a 8 gigát, akkor az egyik új helyett a másik újat is tedd be. Ha ott baj van, akkor le elehet szűkíteni ram hibára és egy adott modulra a tüneteket.
2015. febr. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!