Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy egész fura kérdés?

Egy egész fura kérdés?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi vajon lányok is válaszolnak-e a számítástechnikai kérdésekre? Csak kíváncsiság mennyire férfiszakma ez? Vagy esetleg lányok is gamerkednek-e,itt. Vagy értenek a gépekhez,összeszereléshez?
2015. jan. 4. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Személyes tapasztalatom szerint 20/25 férfira jut 1 nő informatikus.

Játékban más az arány, főleg LoL és társai játékokban.

Rendszergazda nőt még sohasem láttam és nem is hallottam ismeretségi körből sem.

Programozó/általános informatikusban sem gyakori.

2015. jan. 4. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
asszony..maradj a fakanálnál :D
2015. jan. 4. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Ez már csak ilyen férfias szakma :D

Mindig is arról álmodoztam, hogy kocka/gamer csajom legyen :)

2015. jan. 4. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Bocs ,de férfi vagyok! Skacok! HA HA HA. Csak kíváncsi voltam! Sajnos a feleségemet egyáltalán nem érdekli az informatika. Csak az érdekelt nők is foglalkoznak-e vele!

Olvastam valami cikket,2014 gamaer találkozóról ott írták mennyi nő vásasztja a szórakozásnak ezen formáját. Kíváncsi voltam nők is adnak-e tippeket ötleteket itt,ezen az oldalon,de nem derült ki!

2015. jan. 4. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, még 1 gondolat. Szerintem itt sincs női informatikus, gyakorlatilag 0, vagy ha mégis, akkor nem mondja.

Gamer szempontból mint írtam szintén ritka, MMO gamekben vannak páran. Amikor még csináltuk a BECUP-ot, ott volt 1 női csapat (CS-ben), aztán később lett 2, ami ugye 2*5 ember, durván 480-500 fiú/férfira.

Egy személyes megjegyzés, illetve 2: véleményem szerint, az asszony nem a fakanál mögé való, igenis legyenek informatikus nők és autóversenyzők és még sorolhatnám.

Illetve számomra az ideális asszony, akit hajlandó lennék elvenni, az egy informatikus lány. Mivel ilyen kevés van, erre gyakorlatilag 0 esély van. Persze sohasem lehet tudni... :)

2015. jan. 4. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem van női rendszergazda és játék programozó ismerősöm :)
2015. jan. 5. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!