A számítógép leáll, ha kicsit is megmozdítom, vagy meglököm, mitől kehet ez?
Eleinte azt hittem h tápcsere, ki is cseréltem, aztán pasztát raktam a procira, de utána jöttem rá hogy akkor áll le ha megmozdítom, minden kábel újra bedugtam, minden fixen a helyén van. Mégis mitől csinálhatja ezt? Mire gondoljak még?
Köszönöm!
Hogyan áll le? már mint meglököd és hitelen fekete kép, mint mikkor elmegy az áram?
merevlemezre tippelnék, de nem biztos, majd a többiek tippelnek helyettem ^^
Valahol kontakthibás a gép.
Lehet hogy a 230-as tákábel nem érintkezik rendesen vagy már rossz
de lehet hogy a tápegység valamelyik kábele kontakthibás
Alaplapon valahol elengedhetett az egyik tű forrasztása.
??? nemtudom ha hozzáérsz simán akkor nem kapcsol ki? mert lehet rossz földelés miatt.
pl nekem az USB csinálta ezt mert valószínűleg a test nem érintkezett rendesen és ha hozzáért valami lefagyott a gép.
ezt csak úgy derítheted ki, ha menet közben elkezded óvatosan mozgatni a vezetékeket.
nincs véletlenül valami csili-vili bekapcsológombod? nekem az alaplap tápkábeléről kapta az 5V-ot és kontakthibás volt a gyári toldás. házilag készítettem egy sajátot (forrasztással) és azóta tökéletes.
tehát először a vezetékekre gyanokodnék (azt úszod meg a legolcsóbban). de hdd-t húzd le és amit tudsz azt húzd le, csak azt hagyd ami szükséges hogy egyáltalán képet adjon a gép. felesleges áramlökésekkel ne terheld hibakeresés közben az összes alkatrészt
Nemtudom pontosan. ez kb olyan mintha azt kérdeznéd miért nem indul a kocsim. Meg kéne nézetni egy szervizzel. vagy szedd darabokra a gépet fújd le a port és rakd össze újra.
vagy csak simán dugd össze az alaplapot ház nélkül és úgy keresd meg a hiba forrását. Természetesen csak ha haladó számítástechnikai ismeretekkel rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!