Szeretnék rakni a mostani gépembe mégegyszer ennyit ilyenből "Kingston 8GB (2x4GB) HYPERX BLUE DDR3 1600MHZ" hogy16 Gb legyen. Ehhez a procihoz mehet? Esetleg vegyek mást a kettő alaphoz?
Figyelt kérdés
Intel core i5 2500 k a procim, még nincsen húzva.Igazából ezzel a fajta rammal meg vagyok elégedve, csak nem tudom jó e a hét ugyanolyat vegyek hozzá vagy másik fajtákat amik esetleg jobbak, vagy legyen új inkább mind a 4? Ha csak két újat vennék bele, másfajtákat, akkor nem tudom együtt tudnak e működni. Nem e lassítják egymást, stb... előre is köszönöm a válaszokat!2015. febr. 5. 00:04
1/5 meszike91 válasza:
Biztos, hogy kell neked a 16 giga?
Amúgy a legjobb a 2x8 giga lenne, de az az se baj, ha 4x4. A legegyszerűbb, ha mindegyik modul ugyan olyan, ebből nem lehet baj.
2/5 anonim válasza:
16 giga? Hova? Csak nem vps-eket futtatsz? Nekem a 8 giga ramomból a sony vegas fél órás 15 gigás avi videókból összevágott anyag rendererelése nem fogaysztott 3-4 gigát..
3/5 anonim válasza:
#2 Nem azt kérdezte, hogy neked mennyi idő alatt renderel 8gb-val.
A RAM-ot 16GB-os kiszerelésben 2x8-ban jobban megérii, dem egvalósítható 4x4gb-ban is, persze ha ezt támogatja a lapod.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, persze támogatja, az alaplapom Asus P8P67 M. Egyébkén a mai játékok maximális grafikán való futtatásához kellene, valamelyik már egyik 8 gigát ajánlott gépigényen... vagy azt csak ráírják? Tehát akkor ugyanolyan modulokat vegyek bele, mint amik most is benne vannak? Ne cseréljem le mind a 2őt ami most van újabbakra, és azzal együtt bele a 4-et? vagy ezek még jók? Köszi eddigieket is!
2015. febr. 16. 21:32
5/5 anonim válasza:
4x4gb jobban megoldható, de én szerintem a 2x8gb jobb. De jó lenne látni más véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!