Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DDR400 RAM (nagyon) elavult?

DDR400 RAM (nagyon) elavult?

Figyelt kérdés

Az alaplapom egy k8t800vt8237 es via, szal DDR2 est nem tud fogadni, de lecserélni sem akarom, és ezért sima DDR memóriákat raknék bele, és amire hanszálnám, az photshop lenne lényegébe, meg oylan játékok amik nem nagyobbak mint az Arma.

másrészt, a CPU is már gyenge(ugye nem játékra használtam, csak P.shop-ozásra, azt nem anynira tűnt fel hogy lassú) 1.8Ghz AMD, és ezt is egy dual core, 3GHz(vagy erősebb)-re cserélném le,

tudom ezek régeik, de ha ezekre kicserélem, akkor láthatóan gyorsabb lessz gépem?

vagy kezdejm azzal hogy az alaplapomat is újjítom, és olyat kéne beszereznem, ami tud DDR2-3 RAM ot is fogadni?

2010. febr. 9. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem spórolj még egy kicsit és kezdj egy teljesen új géppel. DDR ramot már csak bontóban kapsz esetleg olyat ami raktáron megmaradt azt is kb aranyáron. Processzort sem érdemes venni szintén az előzőek miatt. Mellesleg nem érnél el olyan nagy teljesítménynövekedést úgyhogy mindenképp új gép legyen ;)
2010. febr. 9. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
A ddr400 nem rosszabb a ddr2-nél. Inkább az árával van gond mert 1gb 6-7 ezer forint újonan. AMDk-hez nem értek, de ha vennél egy 3ghz-est biztos látható lenne a különbség.
2010. febr. 9. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:

1Gb-ot lehet venni 4ezer Ft-ért, nem pedig 6-7e az ára újonnan. Ha erre van pénzed akkor mindegy mi lenne a jobb nem? Ha meg tudsz rá spórolni, akkor nyilván spórolj és a jobbat vedd meg. Nem tudom mi itt a dilemma.

Amúgy jó az a DDR ram, én is egy 512-essel szedem a macskának a kaját ;)

2010. febr. 9. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:

az előző válaszolónak:

[link]

majdnem a duplája annak amit írtál,körül kéne nézni mielőtt hülyeséget beszélsz...

2010. febr. 10. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 4000 Ft-ért rendeltem, mert kellett a szüleimnek a régebbi számítógépükbe. Ha te csak ennyiért találtál akkor neked kellene jobban körülnézned pubi ;-).
2010. febr. 10. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor légy oly kedves küld el nekem azt az oldalt ahonnan 4ezerért rendelted... és ne azt mond hogy pár hónapja ugyanis pár hónapja tényleg lehetett annyiért kapni...
2010. febr. 10. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
e-bayről rendeltem, igaz 2db-ot mert csak 20 euró felett volt ingyenes a házhoz szállítás.
2010. febr. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!