DDR400 RAM (nagyon) elavult?
Az alaplapom egy k8t800vt8237 es via, szal DDR2 est nem tud fogadni, de lecserélni sem akarom, és ezért sima DDR memóriákat raknék bele, és amire hanszálnám, az photshop lenne lényegébe, meg oylan játékok amik nem nagyobbak mint az Arma.
másrészt, a CPU is már gyenge(ugye nem játékra használtam, csak P.shop-ozásra, azt nem anynira tűnt fel hogy lassú) 1.8Ghz AMD, és ezt is egy dual core, 3GHz(vagy erősebb)-re cserélném le,
tudom ezek régeik, de ha ezekre kicserélem, akkor láthatóan gyorsabb lessz gépem?
vagy kezdejm azzal hogy az alaplapomat is újjítom, és olyat kéne beszereznem, ami tud DDR2-3 RAM ot is fogadni?
1Gb-ot lehet venni 4ezer Ft-ért, nem pedig 6-7e az ára újonnan. Ha erre van pénzed akkor mindegy mi lenne a jobb nem? Ha meg tudsz rá spórolni, akkor nyilván spórolj és a jobbat vedd meg. Nem tudom mi itt a dilemma.
Amúgy jó az a DDR ram, én is egy 512-essel szedem a macskának a kaját ;)
az előző válaszolónak:
majdnem a duplája annak amit írtál,körül kéne nézni mielőtt hülyeséget beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!