USB kontakthiba. Miért van ez?
Figyelt kérdés
A gépemen elől van két USB nyílás,ahova ha bármit bedugok,pl.külső merevlemez,jön az a jellegzetes Windows hang hogy észlelte a gép a külső merevlemezt,és meg is tudom nyitni a benne található fájlokat,de kb 30 másodperc múlva,vagy ha egy kicsit megmozdítom a kábelt,újra jön az a hang,mintha kihúztam volna,de nem húztam ki.van a merevlemezemen egy kis led,az még világít,de az adatokat már nem tudom leolvasni róla.nem értek nagyon ehhez,szerintem ez látszik is abból ahogyan az egészet leírtam.nem merem a gépet szétszedni,mert akkor csak még nagyobb gond lenne,bocsi hogy sokat írtam,és a válaszokat előre is köszönöm.2015. febr. 3. 14:31
1/3 anonim válasza:
Két oka lehet:
Sérült a kábel ezt egy másik kábellel le is ellenőrizheted
Sérült az aljzat.
Találkoztam olyannal is hogy kevés volt neki a táp és emiatt föl le csatlakozott a külső vinyó.
Bármelyik is áll fent ne használd a külső vinyót mert hazavágod a sok szabálytalan leválasztás miatt.
2/3 A kérdező kommentje:
igazából most a parrot rolling spider(ez egy drón,aminek van belső memóriája)ezt akartam csatlakoztattam géphez,és ahogyan mondtam egy idő után lecsatlakozik a gépemről,de ugyan ez volt amikor egy másik USB-be dugtam vagy a laptop-ba.
2015. febr. 3. 14:58
3/3 A kérdező kommentje:
És miközben rajta van,a gép tölti folyamatosan,csak éppen az adatátvitel szűnik meg valamiért,ami lehet hogy baj,mivel szabályszerűen kell leválasztani.
2015. febr. 3. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!