Processzor húzásnál visszaáll a bios. Miért?
Figyelt kérdés
Bios-ban átállítom a processzor szorzóját elmentem a beállításokat és amikor újra indul a gép ekkor a bios visszaáll az alap beállításokra mint ha kivettem volna az elemet. Mit lehet tenni hogy a beállításaim megmaradjanak és a bios ne álljon az alap helyzetébe?2015. febr. 2. 20:26
1/6 anonim válasza:
A BIOS azért áll vissza, mert a gép nem bírja az adott beállítást. Lehet a CPU nem viszi, lehet az alaplap nem bírja, lehet a TÁP nem bírja. De az is lehet, hogy egy kis plusz feszültséget kéne adnod a procinak.
2/6 anonim válasza:
A legpicibb változtatásra is ez történik?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen akkor is visszaáll.
2015. febr. 2. 20:34
4/6 anonim válasza:
Akkor valószínűleg OEM alaplap, és le van butítva.
5/6 A kérdező kommentje:
Most sikerült 2.8-ról 3.02ghz-re húzni csak a tulajdonságoknál azt írja a gép hogy 2.8ghz 3.02ghz. A 2.8ghz-et miért teszi oda? Ezt nem értem.
2015. febr. 2. 20:45
6/6 anonim válasza:
Ott rontod el, hogy a windows tulajdonságainál nézed...
CPU-Z!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!