Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez egy életképes...

Szerintetek ez egy életképes config, melyet lehet majd bővíteni is a jövőben?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs sok pénzem, igy még csak egy induló configot tudok összerakni egyenlőre.

ezeket az alkatrészeket válogattam össze:

Gigabyte GA-F2A55M-DS2 alaplap

AMD A10 X4 5800K FM2 box processzor

4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black HX318C10FB/4

60GB SV300S37A/60G SSD

Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3

400W Performance C XP400R6 XN041;

Egyenlőre lehet csak az ssd marad és még a régi hdd-met használom egy darabig. főképpen netezésre, letöltésre és játékra lessz használva. Nem akarok 4k felbontáson 250FPS-el játszani semmivel. 720p vagy 1080p bőven elég medium beállitásokkal az én elvárásaimnak, 30-40fps el.

Illetve VGA elég a prociban lévö vagy rakjam bele a régebbi: Zotac Geforce 610 1GB PCI vga-mat?

2015. febr. 2. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:

A prociban egy AMD Radeon HD 7660 van elvileg, a Geforce 610 egy forintot nem ér még ahhoz képest sem. Filmet nézni jó lesz az. Ha tényleg csak filmet nézni használod, életképes, bővíteni nem fogod tudni, mert mire kevés lesz filmnézésre, nem lesz ilyen foglalatú proci, szóval alaplapot is kell cserélned, és isten tudja, hogy addigra már DDR5 foglalat lesz-e minden alaplapon, szóval lehet, hogy új memória is kell :)

Persze jobb videokártyát meg több memóriát meg vincsit mindig vehetsz bele, de ezekből igazából csak a videokártya a bővítés, a többi meg csak elkényelmesedés :) 1080p medium valószínűleg semmilyen újabb játékkal nem fog sikerülni komolyabb akadás-kászás nélkül, arra egy Geforce 640 ajánlott, de inkább akkor valami 760 GTX, ami tényleg nyújt is valamit.

2015. febr. 3. 00:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Mostani gépem egy nagyonöskövület már még csak egy Intel Dual Core e2180 2Ghz, 2*1GB 800MHz ddr2 és ugye a geforce 610 vga. Szoval ezt akarolm lecserélni már. Játékra iylenekre gondoltam: NFS Rivas, Battlefield3, meg ugy az elmúlt 4-5év játékai aik már az én gépemen nem indultak el. illetve azért bövítés után a most megjelenö játékok is stb.

Ha a DDr5 és az uj procifoglalatot kizárjuk árban hasonló körben tudnál valamit ajánlani?

2015. febr. 3. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!