Mik a gyenge, illetve "névtelen" táp hibás tünetei?
Figyelt kérdés
Úgy értem mi minden rosszra hajlandó a pc tőlük.2015. febr. 1. 18:35
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Tünetek nem mindig vannak. De előfordulhat hirtelen feszültségingadozás, vagy hamar elszállhat benne egy-két tekercs, ráadásul nem energiatakarékosak. A legfontosabb a feszültségingadozás miatti, túlfeszültség, amikor is ezek a csodás tápok szépen leégetik az egész rendszert...
3/4 A kérdező kommentje:
Az én gépem az mostanaban azt csinálja,ha kikapcsolom elég nehezen kapcsol be,sőőt..lehet,hogy hülyeség de azt vettem észre,ha egy kicsivel melegebbet csinálok a szobámban bekapcsol. :D Tápegység illetve alaplap hibára gondoltam..valami tanács/információ ezzel kapcsolatban? akadtak ilyen gondok még valahol?
2015. febr. 1. 18:43
4/4 anonim válasza:
Feszültségingadozás, védelmek (túlaram pl.) hiánya stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!