Ha áram alól lekapcsoljuk a gépet, azzal kárt okozunk?
ha nem megy a gep es ugy aramtalanitod, azzal mertied az gombelemet ami segitsegevel a bios megorzi a beallitasait.
ha mikozben megy, es ugy kapcsolod le, akkor nem lehet semmi baj.
ha nyomogatod a gepen a reset gombot, akkor van baj.
Hú-ha... ez meredek:
ha nem megy a gép és úgy áramtalanítod, azzal meríted?? a gombelemet ami segítségével a bios megőrzi a beállításait.
és ezt komolyan is gondoltad....???
aha, komolyan gondolom, ez nem taviranyito, hogy csak akkor merul az elem, amikor nyomkodod.
probald csak ki nyugodtan, csinald azt, hogy ha nem hasznalod a gepet huzd ki 220bol, 1 honap utan ez lesz a reakciod: Hoppa, ez meg miert nem akar menni?
17:33-nak
nah igen.. és az órádat is havonta viszed az óráshoz elemet cseréni ugye?
nah meg nekem félév után érdekes működött... tudom nagy elektromos viharok vannak errefele és azok töltik folyamatosan az elemet nekem....
az én egyik régi gépen 5 év állás után indult be 3. pöccre
Mivan dunántúlon erősebb a gombelem??
17:23/17:33!
ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna...
Uis az említett elem, egy Lítium típusú 3 V-os gomb elem,
Pl. itt mutatóba egy minőségi példány:
amely a gyártás dátumától számított, 10 évig kereskedelmi forgalomba hozható, olyan kicsi az önkisülése a tárolás alatt. Tölteni TILOS!, mert a töltés hatására rendesen felrobban. Az élettartalmának semmi köze nincs ahhoz, hogy a gépnek hálózati kapcsolója milyen állásban van!
ok, legyen igazatok, en akkor biztos hulye vagyok.
En nem toltesrol beszeltem egyebkent sem, ha aram alatt van kikapcsolva, az megorzi az elem toltottseget. Ha ki van szedve az alaplapbol, vagy darabokra van szedve a gep, akkor nem merul. Ismerosom eljatszotta ezt, es 1 ev utan, elemcsere oldotta meg a problemat.
pl egy pelda:
vettem 3 vadiuj gombelemet a lezerembe, beletettem, nem hasznaltam. 2 het utan elo akartam venni, mondom mivan ezzel miert nem vilagit? Vajon ha veszed a lezert, miert vannak kulon a gombelemek? Erre tudsz magyarazatot adni?
Komolyan, menjetek be egy szamtekboltba, es kerdezzetek meg ezt, hogy miert nem ajanlatos lekapcsolni a gepet a 220rol.
En ehhez a kerdeshez tobbet nem irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!