Nincs fájlrendszere a pendrivenak, 0 bájt összesen, mi lehet a probléma?
Van egy No-name 8 Gb Pendrivom, egyszer kölcsönadtam a tesómnak és mire vissza kaptam nem lehetett rá írni. Sok mindent megpróbáltam anno, de nem sikerült megoldani. Aztán most egy év elteltével újra próbáltam, amint bedugtam a Windows 7 egyből javasolta a javítást. Gondoltam jó lesz. Próbáltam FAT 32-be és NTFSbe formázni de nem tudta, próbáltam az Xboxon keresztül formázni sikertelenül.
A windows mindig ezt a hibaüzenetet adta ki "windows nem tudta befejezni formázást". Azóta nincs fájlrendszer, összesen 0 byte hely van rajta.
Tönkrement. Sajnos pont most jártam így az ALDI-s akcióssal és nem egy év után hanem 1 hét után. először lapozási művelet hibát írt és nem írta. Majd formázáskor kérte a fájlrendszer vizsgálatot (chkdsk) ami amúgy hibátlanul lefutott, de továbbra sem lehetett írni rá. Tönkrement!
Teljesen be is halt tőle a gép míg ki nem húztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!