PC vagy Nintendo?
véleményeket és ötleteket szeretnék kérni hogy adott egy összes és tudok venni egy gamer pc-t nem gagyit vagy vegyek egy smart tv-t a kedvenc nintendo konzollal.
Tudom a nintendo hardverét stb (szar mert nem ps meg box...) gyerek korom óta nintendo párti vagyok és maradok is hiszen ezen nőttem fel :D.
PC-n nem játszok az új játékokkal mert számomra nem élvezhetőek.
A nintendoból megvan az előző platform is a Wii szóval jártas vagyok a dologban.
Arra lennék kíváncsi ki melyiket venné.
röviden: PC-n csak moba játékot játszok már lassan 4 éve, a nintedohoz pedig tudnák venni egy elég jó tvt is.
Valaki adjon már tippet melyik miért lenne jobb vagy nem.
PC. Mert:
- ezermillió más dologra is jó játékon kívül, tehát hosszú távú befektetés
- például lehet rá telepíteni helyesírás-ellenőrzőt
Én a Nintendo-t ajánlom neked.
Én is első sorban konzolos vagyok és bár nem Nintendo-s, ám főleg nextgen téren a Nintendo (Wii U) simán veri a PS4 és XBO-t.
Előző gennél pedig szerintem a PS3 lett a legjobb. Ott még jó exkluzív játékok is voltak.
A PC "egyedüli" játék téri előnye, hogy a játékok nagy része moddolható és kisebb-nagyobb dolgokban személyre szabható, de ez együtt jár persze több kompromisszummal, mint illesztőprogramok és mi egyéb dolgokkal való foglalkozás, vírusokról nem is beszélve, és sok ilyen kis apróságokról.
Ami engemet megfog a konzolokba, hogy a megvásárolt játékot játszod és nem lesz olyan, hogy xy dolog miatt nem indul el, majd telepítheted újra...
Wii U-n pedig nem lesz optimalizálatlan játék, ráadásul az exkluzív játékaik jócskán kiemelkedőbb, mint a PC-n, ahol a piac színvonala szintén meggyengült... ((kihalt))
Röviden: Wii U-t ajánlok, mert biztos hogy több örömet fog szerezni szerintem, mint csalódást.
No meg, ha már exkluzív címeket nézünk, akkor valljuk be, van különbség pl. egy Bayonetta 2 meg egy Sims 4 között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!