Mely játékokat szerezzem be Wii U-ra?
A Mario Kart 8-at mindenképp érdemes beszerezni. Egyrészt elég jónak tűnik, másrészt van most egy ilyen akció, hogyha valami 1 hónapon belül regisztrálod, akkor bizonyos játékok közül választhatsz egyet, és ingyen letöltheted. Ezek vannak:
Nintendo Land, New Super Mario Bros. U, Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U version), Game & Wario, Pikmin 3, The Wonderful 101, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Sonic Lost World (Wii U version), Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games és Wii Party U.
Ugye nálad a New Super Mario Bros. U kizárva, mert az úgyis meglesz, de...
A Pikmin 3 egy remek taktikai játék.
A Wonderful 101 kicsit hasonló, szintén népszerű.
A Nintendo Land szórakoztató, főleg, ha van más is, akivel tudod játszani.
A Zelda: Wind Waker HD egy abszolút fantasztikus kalandjáték, ha nem játszottál az eredeti Gamecube verzióval.
A Sonic Lost World is jó lehet, ha szereted Sonic stílusát... én nem annyira.
A Monster Hunter 3-at annyira nem ismerem, de meglehetősen népszerű játék, és elég sokan szeretik... nézz utána, ha érdekel.
A maradék 3 játékot én nem igazán szedném le, mindenhol azt írják róluk, hogy elég középszerűek.
Egyébként ezeket érdemes csak úgy beszerezni is. Illetve van még 2 játék, ami fantasztikus Wii U-ra, és direkt nem lehet őket itt ingyen választani, méghozzá a Super Mario 3D World és a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.
Ja, és még a ZombiU-t is szokták szeretni.
Mario Kart 8
Donkey Kong
Zelda
Ninteno Land
Wii Party U (Ez nagyon király!)
Super Mario 3D World (az év Nintendo játéka)
Akkor üdvözöllek, mert én is a Nintendo-hoz értek összességében, és így a Wii U-hoz is. :)
HAJRÁ N!
Szerintem ezek a legjobbak:
Sonic Lost World
Super Smash Bros for Wiiu
Mario Kart 8
Rayman Legends
Ezeket nagyon ajánlom! :)
Super Mario Maker ha szeretsz kreatívkodni,
Splatoon nagyon jó gyerekbarát shooter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!