Miért nem indul a laptop? [Bővebben lent]
Figyelt kérdés
Egy Compaq 610-es laptopom van.
Eddig semmi baja nem volt, de egyszer csak többet nem kart elindulni. Ha töltőn van és megnyomom a power gombot, a foglalat mellett a kis led 8-at villan narancssárgán. Ez elvileg azt jelenti, hogy az akku töltöttség túl alacsony. Ha direktbe kap áramot, ergo. kiveszem az akksit, és csak a kábel van bedugva, akkor is ezt csinálja. A gépet apró darabjaira bontottam, de nem találtam látható hibát. Ötletek?
2015. jan. 31. 16:28
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Mert nyolcat villan, nem kettőt vagy hatot.
2015. jan. 31. 16:50
3/8 anonim válasza:
Na azt nem írja.Egy próbát megér.
4/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam az elemet kivenni-betenni de semmi, ugyan úgy 8 villanás és tök halott. Olvastam pár helyen, hogy egyes gépeknél ha lemerül a gombelem akkor egyáltalán nem indul a gép. Lehetséges ez?
2015. jan. 31. 18:45
5/8 anonim válasza:
arra gondoltam hogy azt vedd ki(gomb elem).Ha kiveszed akkor is el kell indulnia.A gomb elem csak a bios (óra,stb) beálítást tartja meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem az elem a probléma forrása. Mindent megpróbáltam.
2015. jan. 31. 20:58
7/8 anonim válasza:
Próbáltad azt, hogy másik töltőre teszed? Hátha az hibás.
8/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam.:c
2015. febr. 2. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!