Asus X551M laptop csak a biost adja be mi lehet?
Figyelt kérdés
2 hete vásároltam ezt a csodálatos készüléket. Eddig nem volt gond , csináltam a biosba egy Default visszaállítást, mert nem engedett HDD-re telepíteni semmit se. A bios visszaállítás után nem kapcsol be a gép csak a biost adja be boot eszköznek meg csak a dvd meghajtót ismeri fel. Valamit tudok tenni?2015. jan. 30. 16:11
1/6 anonim válasza:
Állítsd be a hdd-t is bootnak, és ne birizgáld többet a biost!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem engedi. Nem látja bootnál a HDD-t .
2015. jan. 30. 16:13
3/6 anonim válasza:
vidd vissza oda, ahol vásároltad...(ha ez egy szám. tech. szaküzlet volt) vagy a szervizjegyzékben szereplő legközelebbi szervizébe.
ha tudnak (és miért ne tudnának) segíteni fognak.
de, lehet hogy fizetned kell a BIOS-ban turkálásért...
(tanulópénzt)
4/6 A kérdező kommentje:
Garanciális a lapos . Az a baj, hogy csak ennyi lett állítva a biosban. Már amikor telepíteni akartam se akarta a HDD-t beismerni. Értek a számtech dolgok szervizeléséhez , de sajnos ennél nem tudom mit kell ilyen problémával még nem tanultam. Nagykereskedésből vásároltam a gépezetet. Mivel számítástechnikai vállalkozó vagyok.
2015. jan. 30. 16:42
5/6 anonim válasza:
a HDD csatlakozásait, (táp+adat), esetleg magát a HDD működésképességét (? márkájú tip.számú) kellene megnézni, de mivel garis, nem bonthatod meg a burkolatot, mert ezzel elszállna a garancia.
megoldás = garanciális szakszerviz
6/6 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, bios frissítés meg pár dolog átállítása megoldotta.
2015. jan. 30. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!