Szerintetek Gigabyte GTX 980 g1 4gb vagy Sapphire Radeon_R9 290X 8GB?
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 22:21
1/7 anonim válasza:
GTX980. Az R9 290X-nél erősebb és az nem hinném, hogy ki fogja használni a 8GB-ot.
2/7 anonim válasza:
Játéktól függ, hogy melyik vga az erősebb 2-3 fps-el oda-vissza. A másik a gép többi része, a táp elbírja-e a 290x-et a proci mellett? Az a 8GB parasztvakításnak nagyon jó, de tök felesleges. ..legalábbis egyenlőre.
3/7 anonim válasza:
ennyi a különbség, ha megéri a plusz pénzt a 980 akkor jó
r9 290x-ből bőven elég a 4gb-os, 8-at már nem használ ki
4/7 anonim válasza:
Én az r9 290x-et venném, Sapphire-t és csak 4 gigásat, felesleges a 8gb. Az indokom az r9-es mellett a GCN architektúra, ami fejlettebb, mint a GeForce Maxwell arch.-ja. Nagyban támogatni fogja a dx12-őt a kártya és rengeteg potenciál van benne. Sokat fogyaszt ez az egyetlen hátránya, de a gamer PC-k között nem a legdurvább. Summa: r9 290x 4gb
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mikor akarod venni valamelyiket, de érdemes kicsit várni, hamarosan jönnek a 300-as AMD-k is.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom hogy nemsokára ki fog jönni a 300-as csúcs Amd, csak azt nem tudom hogy pontosan mikor.Amúgy szerintetek a GTX 980-ból melyik a legjobb nem referencia kártya?
2015. jan. 31. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!