Mire jó a VGA kártyán a tüskesor?
Figyelt kérdés
Szoktam látni VGA kártyákon 26 pin-es tüskesorokat, meg olyan csatolókat mint az IDE kábel vége, de soha nem tudtam hogy ide miket lehet csatlakoztatni. Tudja valaki?
Köszi a válaszokat!!!
2010. febr. 9. 14:58
1/7 anonim válasza:
Elég rég óta dolgozom számítógépek körül de megmondom őszintén én még nem láttam VGA-n 26pin-es csatolót...
2/7 anonim válasza:
Itt lehet 2 vga-t egybekötni, mint a hdd-ket az ide-vel.
3/7 anonim válasza:
1. vagyok
2 videókártyát csak SLI vagy Crossfire megoldással lehet összekötni
4/7 anonim válasza:
És azok bizony nem 26 tűsek. Nekem volt egy ati x600 ahhoz volt egy plusz toldat amivel a 3 színt lehetett kihozni de az sem 26 tűs volt.
5/7 anonim válasza:
...bocs, most olvastam hogy 26 pin...
Én tényleg összekötöttem 2 vga-t, de az nem 26 pin volt...
6/7 A kérdező kommentje:
Lefotózom és megpróbálom fölrakni mire gondoltam. Miért jó összekötni két vga kártyát? Amúgy a tüskesor 26 pin, és a csatoló 30-as.
2010. febr. 9. 20:00
7/7 anonim válasza:
újabb videókártyáknál van ez az SLI(Nvidia) ill Crossfire(ATI). A lényege hogy kell hozzá egy 2 videókártya foglalattal rendelkező alaplap, 2 ugyanolyan videókártya(típus is gyártó is megegyezzen). Ha ezeket összekötöd a 2 videókártya egyszerre működik ergo kb 2x olyan erős.
A képre pedig kíváncsi lennék ha tudod fényképezd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!