Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire jó a VGA kártyán a tüskesor?

Mire jó a VGA kártyán a tüskesor?

Figyelt kérdés

Szoktam látni VGA kártyákon 26 pin-es tüskesorokat, meg olyan csatolókat mint az IDE kábel vége, de soha nem tudtam hogy ide miket lehet csatlakoztatni. Tudja valaki?

Köszi a válaszokat!!!

2010. febr. 9. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég rég óta dolgozom számítógépek körül de megmondom őszintén én még nem láttam VGA-n 26pin-es csatolót...
2010. febr. 9. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Itt lehet 2 vga-t egybekötni, mint a hdd-ket az ide-vel.
2010. febr. 9. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

2 videókártyát csak SLI vagy Crossfire megoldással lehet összekötni

2010. febr. 9. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
És azok bizony nem 26 tűsek. Nekem volt egy ati x600 ahhoz volt egy plusz toldat amivel a 3 színt lehetett kihozni de az sem 26 tűs volt.
2010. febr. 9. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:

...bocs, most olvastam hogy 26 pin...

Én tényleg összekötöttem 2 vga-t, de az nem 26 pin volt...

2010. febr. 9. 16:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Lefotózom és megpróbálom fölrakni mire gondoltam. Miért jó összekötni két vga kártyát? Amúgy a tüskesor 26 pin, és a csatoló 30-as.
2010. febr. 9. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:

újabb videókártyáknál van ez az SLI(Nvidia) ill Crossfire(ATI). A lényege hogy kell hozzá egy 2 videókártya foglalattal rendelkező alaplap, 2 ugyanolyan videókártya(típus is gyártó is megegyezzen). Ha ezeket összekötöd a 2 videókártya egyszerre működik ergo kb 2x olyan erős.

A képre pedig kíváncsi lennék ha tudod fényképezd le.

2010. febr. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!