Honnan lehet tudni, vagy általában melyik venti kezd el hagosan darálni?
Figyelt kérdés
A ventilátorok a sz. gépben...A prici ventije, vagy a táp? qrvára remélem, hogy nem atáp, mert elég drága volt. Amikor kicsit megpöckölöm a házat, akkor egy ideig nem hangoskodik.
A proci ventijét kellene kicserélni?
2015. jan. 30. 21:07
1/4 anonim válasza:
A füleddel megtudod állapítani ha közel hajolsz. De ha szerencséd van akkor csak rohadt poros és azért hörög.
2/4 A kérdező kommentje:
Egybként van a sz.g. háznak ezek a porfogó szűrői, a ház ventik előtt.
De sz*rt se érnek, mivel most kinyitottam, és az egész poros bévülről. Ennyit ezeknek a hatásáról.
2015. jan. 30. 21:54
3/4 Peetmondoo válasza:
Havonta egyszer porszívózni kell vagy sűrített levegővel kifújni, ez a szűrő meg mágneses szűrő és társai szerintem csak vakítás.
Általában a vga venti szokta leghamarabb megadni magát, ha gyári, de hallottam már proci hűtőt is traktorosat játszani, ház oldalát le és fülelni, de ha takarítod rendesen.. Nem kell félni.
4/4 anonim válasza:
Porszívó az mehet óvatosan de a sűrített levegőre kár kidobni a pénzt. Inkább kompresszorral fúvasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!