Asztali izomPCről szeretnék valami szolidabb laptopra váltani ->?
és a napokban volt szerencsém kipróbálni egy kb 15"os HP-t és nagyon meg voltam vele elégedve, úgyhogy nagy valószínűséggel HP-t választanék én is. Namost a laptopot szeretném msnre, internetezése, és Fullhd filmek lejátszására használni, az alábbi linken van egy jópár, melyiket kéne választanom? (tervezem külső merevlemez vásárlását, szóval az nem szempont hogy mekkora van benne alapból)
A HP jó választás, amit linkeltél azok közül nyugodtan választhatsz csak pár dolgot mondanék amire figyelj:
1: AMD processzorral szerelt notebook-ot semmiképpen ne válassz
2: Pentium Dual core legyen amit választasz celeron/centrino semmiképp ha HD filmet is néznél
3: legyen egy kicsit nagyobb teljesítményű videókártya benne
4: minimum 2 giga Ramja legyen
az olcsóbbak közül én ezt ajánlanám:
Most veszem észre, amit én linkeltem az Celeron Dual-Core.
Nem tudom, hogy ha dual-core egy celeron akkor mi a helyzet vele, de azt hiszem apámnak is celeron dual-core, 2 Gb rammal, és 1080p-vel nem kell sokáig bajlódnia.
Amúgy 120000-ért vette, HP 6730s, nem vagyok oda a laptopokért, de még nekem is tetszik.
előző vagyok, sztem eddig ez a legjobb mivel
- proci : Intel Core Duo Duo T4300
- HDD: 500GB
- RAM: 4gb DDR2
- VGA: HD4330 512MB
- és "csak" 135000Ft
1. válaszoló vagyok
amit linkeltem abban van HDMI kimenet is és 139e forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!