Melyik komponens páros lenne jobb játszani?
Sziasztok!
Most akarok majd új gépet összerakni. A helyzet az, h nem tudom, melyik procit vegyem. A VGA adott lenne, egy MSI r9 270x. A proci vagy FX 6300, vagy a10 7850k. Ugye az utóbbi APU, amiben van egy grafikus egység, ami együtt tud dolgozni (ha jól tudom) az r9 270x-el, így a videó teljesítmény erősebb, viszont a proci gyengébb, mint az FX 6300.
Játékra melyiket lenne érdemesebb venni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Valamelyik angol oldalon akadtam rá egy olyan infóra, hogy az A szériás procik csak az R7 260x szériáig dolgoznak együtt a radeon kártyákkal, utána már nincs plusz.
Mindenesetre A szériás proci mellett is lehet vga-d (backupnak ott az erős integrált csip ha szükséges), de inkább az FX mellett tedd le a voksod, ahogy a többiek is javasolták.
Egyértelműen FX 6300.
Alaplapra viszont figyelj, mert olcsóbb,rossz tápellátású, hűtetlen alaplapokba nem ajánlatos tenni őket, mert fenn áll a veszélye, hogy nem fog működni rendesen. Gigabyte 970A-DS3P kell alá minimum.
Igen. ha lehet ne 10 000-ért vegyél mellé alaplapot.
minimum legyen rajta jó hűtés főleg a tápellátó áramkörökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!